Profil: Jennifer Harman -

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Profil: Jennifer Harman -

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Profil: Jennifer Harman -

Meno: Jennifer HarmanBydlisko: Reno, USADátum narodenia: 29.11.1964Zamestnanie: Profesionálna hráčka herne Full Tilt PokerWSOP: 2-krát zvíťazila na WSOP a 24-krát sa umiestnila na platených pozíciáchWPT: 2-krát sa dostala za final table a 11-krát na platené pozície Nežná Američanka patrí k svetovej elite Poker-Pro. Už vo svojich 8 rokoch bola nadšená pokrová hráčka, nič ju tak ľahko nezlomí a je jedinou ženou v profi-tábore, ktorá vyhrala na WSOP už dvakrát náramok. V roku 1964 uzrela Jennifer Harman svetlo sveta v spolkovom štáte Nevada v Reno. Hovorí sa, že malá Jenny sedela už ako osem ročná za pokrovým stolom, pretože jej otec je rovnako nadšený pre poker ako ona sama. Avšak talent pre poker a stratégiu asi nezdedila po otcovi, pretože už v tomto útlom veku vraj vyhrala nielen stratené vklady svojho otca.Možno sa dá jej záujem o poker odôvodniť hlavne aj tým, že už ako dieťa mala problém s obličkami. V 16 rokoch mala svoju prvú transplantáciu a potom v roku 2004 druhú. Preto jej detstvo nebolo také bezstarostné a slobodné, aké by mohlo byť u zdravého dieťaťa. Táto nadaná pokrová hráčka ukončila strednú školu, avšak počas štúdia biológie sa rozhodla pre hranie kariet. To sa však nepáčilo jej otcovi, pretože si myslel, že ju nečaká...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Profil: Jennifer Harman -

Odoslaťod Brejci 24 Júl 2009 00:55

mas tam len chybu ze nebola 2. ale 22. na Event #41 WSOP Shootout :poklona:
Brejci

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Renegade 24 Júl 2009 03:44

Ked ju vidim hrat poker a pri tom zut zuvacku tak mi pripomina Milku. :D Tie grimasy su fakt bombove. :crazy:

milka.jpg
milka.jpg (20.42 ) Zobrazená 3404 krát
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod TuKE 24 Júl 2009 11:54

Neznámy autor napísal napísal:WPT: 2-krát sa dostala za final table

1. chýba opäť meno autora
2. ZA finálový stôl?
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod roche01 24 Júl 2009 12:28

TuKE napísal:2. ZA finálový stôl?

Jazykovedci hor sa: toto ma už tiež párkrát nie len na tejto stránke zaujalo: Aká predložka je správna?
NA finálový stôl asi nie: veď na ňom nestojí, nesedí, neleží (možno až po skončení turnaja),
VEDĽA finálového stolu: fakticky najsprávnejšie lebo sedí na stoličke skutočne vedľa stolu. Ale asi by to čitateľov miatlo a mysleli by si, že hrá nejaký side event, ktorý sa odohráva na vedľajšom stole)
Pri finálovom stole: v tomto kontexte nepoužiteľné ale asi správne.
ZA finálovým stolom: znie to síce divne ale je to kompromis medzi fyzickou skutočnosťou a zaužívaným online žargónom ;)
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod poldinhoo 24 Júl 2009 12:31

no ja študujem slovenčinu..tak keď mi začne semester tak sa opýtam profesorky ;)
osobne mi príde najsprávnejšie sadla si s K finálovém stolu..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod palo1973 24 Júl 2009 12:31

-dostala sa K finalovemu stolu?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod poldinhoo 24 Júl 2009 12:42

no neviem,niečo sa mi marí že spisovne je sadni si k/-u stolu,ale momentálne mi nedáva logiku už nič,čím viac nad tým premýšlam :) a nemám pri sebe žiadnu múdru knihu..tak neviem..zrejme tam bude viac možností..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Drobec37 25 Júl 2009 19:55

admin napísal:Diskusia k článku: Profil: Jennifer Harman -

Táto nadaná pokrová hráčka ukončila strednú školu, avšak počas štúdia biológie sa rozhodla pre hranie kariet. To sa však nepáčilo jej otcovi

Kokos to je osud ona je moja najoblubenejšia hráčka, tak isto študujem biologiu len dufam že to dokončim a mojmu otcovi sa tiež nepači že hram poker.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod svkice666 25 Júl 2009 19:58

vy mate, ale problem :lol2: mne je to fuk, ale sedi pri finalovom stole, je snad vporiadku 8-) alebo...........
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 46 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!