V tomto týždni žiaril pokrový profesionál David “Chino” Rheem na Epic Poker League $20,000 Main Evente, kde si odniesol za prvé miesto rovný $1,000,000. Bývalý člen „November Nine“ má však veľké problémy mimo pokrových stolov, kde sa jeho reputácia rozpadá v posledných dňoch ako domček z karát a z pokrovej komunity prichádza čoraz viac ohlasov o tom, že Chino je podvodník, klamár, sociopat a dlhuje veľké sumy peňazí množstvu pokrových hráčov. Tieto nelichotivé označenia sa spájajú s menom Chino Rheema čoraz častejšie a na povrch vychádzajú informácie, ktoré pochovávajú jeho pokrovú kariéru. Všetko sa začalo minulý týždeň, keď poker pro Will Molson založil tému na 2+2, v ktorej vyrozprával svoj príbeh s Rheemom, ktorý mu dlží $40,000. Molsom hovorí o tom, že požičal Rheemovi $20,000 na 2010 European Poker Tour London a nedopatrením mu transferol $40,000 v herni P****Stars. Chino mu peniaze doteraz nevrátil a to dokonca ani po tom, čo skončil na tomto evente na treťom mieste, za ktoré si odniesol $150,000. Molsonove vyjadrenie: „Okradol ma a momentálne si už ani nemyslím, že svoje peniaze ešte niekedy uvidím. Mal mi poslať späť moje peniaze na FTP, ale to určite nebol jeho úmysel a okradol ma. Čakal som určitú dobu kým to zverejním, pretože som myslel,...
Zobraziť celý článok