ROZHOVOR: Robo Obrtlík o pokri, poverčivosti a SK scéne.

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

ROZHOVOR: Robo Obrtlík o pokri, poverčivosti a SK scéne.

Odoslaťod admin 23 Jún 2012 15:43

Diskusia k článku: ROZHOVOR: Robo Obrtlík o pokri, poverčivosti a SK scéne.

Roba Obrtlíka poznajú osobne takmer všetci bratislavskí hráči. Tí ostatní si ho určite ešte pamätajú z našich reportov ako napríklad MSR 2012, kde obsadil pekné 3.miesto. Robo má za sebou ale aj iné zaujímavé výsledky. O tom, ako sa pozerá na slovenský poker, čo plánuje a ako sa mu darí mimo pokrových stolov, sme sa porozprávali nedávno, počas prestávky v turnaji. . . PP: Ahoj Robo, predstav sa prosim Ťa tým, ktorí Ťa ešte nepoznajú. RO: Ahoj, som šťastne ženatý chlap, ktorý je pyšný na svoje dve deti. Okrem toho podnikám (tlačiareň) a zbytok času venujem pokru. Ako si sa k nemu dostal?
Na úplnom počiatku bolo stávkovanie, od toho bol už len krok k online pokru. Vložil som nejaké peniaze na svoj účet a niekoľko krát som bustol. Neskôr som sa z chatu dozvedel, kde sa dá hrať v Bratislave live a už som sa viezol. . Darilo sa ti od začiatku?
Áno aj nie. Vždy som sa úspešne prepracoval na final table a potom som vypadol na bubline :)Online si teda už celkom opustil?
Nie je to vec, ktorá by ma veľmi bavila. Radšej hrám live, ale ak už online, tak omahu a teraz sa mi zapáčili časovo limitované turnaje. Tak aspoň viem vopred, koľko času ma to bude stáť.Takže sa dá povedať, že si live turnajový hráč. Čo si teda myslíš o BA live scéne?
V Bratislave poker kape ako kapor na Vianoce. Je to čím ďalej, tým...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!