Rozhovor s Andrejom `Darwshadow` Imrichom nielen o nedeľnej

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Andrejom `Darwshadow` Imrichom nielen o nedeľnej

Odoslaťod admin 14 Feb 2017 15:15

Diskusia k článku: Rozhovor s Andrejom `Darwshadow` Imrichom nielen o nedeľnej výhre $20,104!

Andrej "Darkwshadow" sa v nedeľu blysol skvelým výsledkom v herni P****Stars, keď sa mu bez dealu podarilo vyhrať stále kvalitne obsadený turnaj Big 55$. Darkwshadow nieje klasickým turnajovým hráčom a turnajové vody sú preňho neznáme, no ako ukázal v nedeľu nestratí sa v nich. O tom čomu sa v pokrovom živote venuje a kde si s ním môžte zahrať si prečítajte v tomto rozhovore.

PokerPortal:
Ahoj Andrej. Čo by si povedal o sebe naším čitateľom?

Andrej "Darkwshadow" Imrich: Ahoj, volám sa Andrej Imrich. Mám 22 rokov. Moja najväčšia záľuba sú knihy. Najmä fantasy, ale aj klasické romány, nepohrdnem detektívkou hlavne so severskou tématikou. Milujem vlky. Ako symbol, namä biely vlk. (kto čítal Zaklínača bude vedieť.). S pokrom som prišiel do kontaktu asi zhruba 6 rokov dozadu. Skúsil som nejaké freerolly. Kamarát to hrával, tak ma veľa naučil. Serióznejšie to hrám asi 3 roky. Aktuálne sa venujem primárne Cash Game.

PP: Takže si začal výlučne na turnajoch?

A: Áno. Neskôr som začal hrávať live hru, najskôr som hrával chvíľu v Prešove, kde som rok a pol študoval, ale postupne som sa presunul do Košíc do Monte Carla. Obľúbil som si tamojšiu atmosféru a ľudí, medzi ktorými mám dosť kamarátov. Aj tie cashky vedia byť často pekne divoké. ;)

Celý článok => Rozhovor s Andrejom `Darwshadow` Imrichom nielen o nedeľnej výhre $20,104!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!