Rozhovor s Bertrandem `ElkY` Grospellierem

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Bertrandem `ElkY` Grospellierem

Odoslaťod admin 12 Dec 2012 10:00

Diskusia k článku: Rozhovor s Bertrandem `ElkY` Grospellierem

Rozhovory s Liv Boeree a Jonathanem Duhamelem jsem vám naservírovala v předchozích dnech a tak pokud se těšíte, že jsem vyzpovídala i další známé profíky, pak máte pravdu! Tím dnešním, který Hance přišel pod ruku, není nikdo jiný, než Team P****Stars Pro Bertrand „ElkY“ Grospellier. S tím jsem rozebrala především to, čím poutá pozornost v poslední době – prop bety!

Ahoj ElkY, ty jsi naskakoval do EPT Praha hned v prvním dni, tedy včera, jak ti to šlo?

Poměrně dobře, mám 48,000, což je dle mého docela slušný, protože ve dni 2 budu mít 55 blindů a při 90ti minutových levelech bude spousta času pro hru. Bude dostatek času na trpělivost a prostor si počkat na dobrý spoty, nedělat nic zbrklého.

A něco přelomového se odehrálo?

Start jsem moc dobrý neměl, spadl jsem tuším na 16,000 a to jsem měl poměrně dobrý stůl. Pak mě přesadili k jinému, kde jsem chytil jedny esa a eso-king, oboje se povedlo, čímž jsem povyskočil na 70,000. Pak jsem ale musel zahodit trips v re-raisenutým spotu, kde přišel na river čtvrtý kříž. Tím jsem spadl zase dolů.

A co ty stoly? Postřehla jsem, že poslední stůl nebyl...

Celý článok => Rozhovor s Bertrandem `ElkY` Grospellierem
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!