Rozhovor s Braňom `Trgy` Targošom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Braňom `Trgy` Targošom

Odoslaťod admin 18 Dec 2014 11:00

Diskusia k článku: Rozhovor s Braňom `Trgy` Targošom

Počas European Poker Tour Praha sa darilo aj niektorým Slovákom. Jedného z nich, "Trgy-ho" sme vyspovedali hneď na druhý deň po jeho úspechu, kedy skončil v konkurencii viac ako 1,500 hráčov na 5. mieste Eureka Prague Cupu. Za svoj úspech zinkasoval €18,040. Braňovi sme dali otázky nielen o pokri....

Redakcia (R): Začiatok rozhovoru urobme taký "netradičný". Predstav sa našim čitateľom.
Trgy (T): S pokrom som začal v roku 2010 v Košickom Monte Carle. Hrával som tam denné turnaje. Na začiatku som to ako správna ryba dotoval :). Postupne to ale dospelo k tomu, že som sa stal členom Pro Teamu Olympic Casina.

R: Ako sa začalo Tvoje účinkovanie v Pro Teame?
T: V priebehu 3 mesiacov som tam hrával kvalifikačné turnaje o účasť vo freerolle, do ktorého postúpilo 20 najúspešnejších hráčov zo všetkých filiáliek Olympica Casina na Slovensku. V Bratislave sa potom odohral ten freeroll, z ktorého sme sa dvaja najlepší dostali do teamu.

R: Vďaka tomuto Pro teamu si sa dostal aj teraz do Prahy. Tu si uspel v Eureka Prague Cupe. Obsadil si krásne 5. miesto. Popíš nám Tvoje pocity z turnaja....
T: Pocity z turnaja sú samozrejme pozitívne, nakoľko je to moja zatiaľ najväčšia trefa (pozn. redakcie: výhra €18,040), keďže sa ho zúčastnilo cez 1,500 hráčov a prizepool sa vyštveral na €450,000. Hralo sa to 3 dni, na začiatku sa mi podaril...

Celý článok => Rozhovor s Braňom `Trgy` Targošom
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!