Rozhovor s Martinem Stazskem - chipleaderem November Niners

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Martinem Stazskem - chipleaderem November Niners

Odoslaťod admin 03 Nov 2011 16:47

Diskusia k článku: Rozhovor s Martinem Stazskem - chipleaderem November Niners ME WSOP 2011

Přinášíme Vám jeden z posledních rozhovorů s chipleaderem November Niners WSOP 2011, kterým není nikdo jiný, než třinečák Martin "filfedra" Staszko. Před odletem do Vegas se v Brně zúčastnil pokerového turnaje. Také já jsem ho požádal o rozhovor a Martin s jemu vlastní ochotu souhlasil. Ahoj Martine, jak jsi strávil uplynulé 3 měsíce od úspěšného účinkování na WSOP?Ahoj,kromě dávání rozhovorů z Vegas i ve Vegas i pak cestou, jsem byl necelé 2 týdny na dovolené s rodinou ve Švédsku. To byla první věc, pak byly ty rozhovory, pak jsem byl na EPT v Barceloně což byl největší turnaj mezi Vegas a teď a v září jsem hrál skoro každodenně WCOOP. Samozřejmě nejvíc času zabraly rozhovory, zpočátku 2-3 denně, teď tak 3 týdně a když jsem na nějakém turnaji, tak zase víc. Za tři týdny začíná „velké finále“, pociťuješ už nervozitu?Zatím vůbec. Možná něco pocítím, až tam přiletím pár dnů před začátkem turnaje, kdy bude různé natáčení, focení apod. a uvidím ty hráče, tak možná nějaká nervozita přijde. Ale zas ze mne spadne, když začneme hrát. Teď v podstatě na to ani moc nemyslím. Zmínil ses o mailu od pořadatelů. O co šlo?Jde o změnu termínu dohrávky. Původní termín byl 5. a 7. listopadu, nový termín je 6. a 8. listopadu, s tím, že 6. listopadu by se mělo hrát do posledních 3 lidí a ti by měli dohrávat 8. listopadu. Jak probíhá tvoje...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!