Rozhovor s Martinom Hrubým aj o úspechu na EPT Viedeň

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Martinom Hrubým aj o úspechu na EPT Viedeň

Odoslaťod admin 16 Nov 2010 20:15

Diskusia k článku: Rozhovor s Martinom Hrubým aj o úspechu na EPT Viedeň

Po úspechu P****Stars Pro hráča Martina Hrubeho sa opäť rozvírila v našich krajinách pokrová hladina. Ako Martin svoj úspech vnímal, čo pocas turnaja prežíval, a čo hovorí na tú najzaujímavejšiu handu finálového stola, po ktorej Daniel Negreanu reagoval "trošku" podráždene?
Velká gratulace k druhému místu na P****Stars EPT Vienna 2010. Podle zpráv z Vídně to vypadalo, že jsi měl relativně snadnou cestu až na final table. Bylo to opravdu tak jednoduché?Martin Hrubý: Jednoduché to určitě nebylo, ale musím uznat, že průběh byl až do čtvrtého dne víceméně hladký. Na co jsem sáhl se mi dařilo, hlavně 6-7 se mi osvědčilo hned na začátku. Moje manažerka Veronika může dosvědčit, jak jsem na začátku říkal, že 6-7 nezahodím, protože to tady drží a největší hra turnaje je toho důkazem.
Je o tobě známo, že si v závěrečných fázích turnaje kontroluješ pomocí internetu, kdo s tebou sedí u stolu. Šel z některých soupeřů už předem strach?
Martin Hrubý: No, v pozdějších fázích main eventu bylo dost patrné, že pole je opravdu soft a například srovnání s hráči v side eventu opravdu bilo do očí. Že bych se vyloženě někoho bál, to nemůžu říct, na finálovém stole vynikal hlavně Daniel a pozdější vítěz, o jehož kvalitách mě přesvědčilo i to googlování. Ze začátku finálového stolu ses skoro vůbec nezapojoval do hry? Byla to tvoje...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!