Rozhovor s Richardom Tóthom - Nekonvenčným pokrovým profesio

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Richardom Tóthom - Nekonvenčným pokrovým profesio

Odoslaťod admin 19 Jan 2012 16:35

Diskusia k článku: Rozhovor s Richardom Tóthom - Nekonvenčným pokrovým profesionálom

Prinášame Vám posledný, z exkluzívnych rozhovorov z prostredia EPT Praha. Tento krát sme spovedali maďarského Poker Stars Pro hráča, Richarda Tótha. Richard sa okrem iného zviditeľnil v našich končinách aj víťazstvom na WPT Slovakia v roku 2009. Rozhovor sa niesol vo veľmi priateľskom duchu a dozviete sa v ňom veľa zaujímavostí z Richardovho nekonvenčného života pokrového profesionála. M: Ahoj Richard, začal by som už asi tradičnou otázkou... Ako a kedy si sa vlastne dostal k pokru? Richard: Bolo to v roku 2004, keď som bol v USA a povedal by som, že to bola viacmenej náhoda. Moja rodina miluje celkovo kartové hry, avšak nikdy nehrávali o peniaze, ale len pre zábavu. Veľa sme hovorili o pokri, neskôr som prečítal prvú pokrovú knihu a začal som hrávať s priateľmi. M: Mal si vo svojej pokrovej kariére aj zlé obdobia, keď si chcel s pokrom skončiť? Richard: Áno, celkom seriózna myšlienka to bola zhruba po roku a pol môjho venovania sa pokru. Prišiel som o celý svoj bankroll a o všetky svoje peniaze. Žiadne peniaze som si nevedel na hráčsky účet vložiť, Aj keď som síce nebol chudobný, ale šetril som si peniaze na svoj byt. Akonáhle som aj vyhral pár dolárov, vzápätí som ich znova prehral. Prvé úspechy sa dostavili až v roku 2006 na IPC. Bola to úžasná vec pretože som mohol začať svoju kariéru bez problémov s novým, slušným bankrollom. M: Ktorý, alebo ktoré...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!