Rozhovor s Tomášom Martinákom, managerom Kajot Poker Clubov

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Tomášom Martinákom, managerom Kajot Poker Clubov

Odoslaťod admin 09 Feb 2016 12:06

Diskusia k článku: Rozhovor s Tomášom Martinákom, managerom Kajot Poker Clubov

Do povedomia pokrových hráčov sa počas predchádzajúceho roku dostal aj Kajot Poker Club (Bratislava, Žilina). Pripravili sme si preto pre vás rozhovor s managerom Kajotu, Tomášom Martinákom. Ten nám prezradil aké má Kajot plány, ako aj to, aký následok bude mať podľa neho narastajúca "pokrová vojna".

PokerPortal: Ahoj. Ako hodnotíš pôsobenie pokrových klubov Kajot počas roku 2016?
Tomáš Martinák: Máme za sebou 1 rok pôsobenia aj s pôrodnými bolesťami ktoré k tomu patria. Medzi úzkou skupinou ľudí sme však našli svoju základňu, ktorí sa k nám radi vracajú. A verím že táto skupina sa bude už len rozrastať.

Ktorá akcia sa vám najviac vydarila?
Určite musím spomenúť 4-mesačnú ligu o €37,000, ale boli sme spokojní aj s €10,000 GTD Kajot Deepstack turnajom, ktorý budeme určite opakovať. A ľudia si obľúbili aj Gentlemans Night, kde ako pozornosť podniku nalievame vybraný alkohol a ponúkame cigary na náš účet. Okrem toho víťaz získava namiesto trofeje pánske hodinky.

Hrávaš aj Ty poker?
Už dávno nehrávam na takej úrovni, ako keď som denne navštevoval kluby v Bratislave alebo v neďalekej Viedni. Som rád, ak sa mi raz za čas podarí zahrať si nejaké MTT online.

Čomu sa teda venuješ vo voľnom čase?
Veľa toho času nie je, ale ak sa nájde tak hlavne rodine. Mám 2-ročného chlapčeka...

Celý článok => Rozhovor s Tomášom Martinákom, managerom Kajot Poker Clubov
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!