Dnes vám predstavíme úspešného hráča Tomáša "Timek" Vardžíka z východného kúta našej krajiny, ktorý sa pravidelne umiestňuje na popredných miestach turnajov prevažne v domovskom Monte Carle. To ako sa dostal k pokru, ako dlho už hráva a ako sa mu darí si môžete prečítať v krátkom rozhovore. Postupne vám budeme odhaľovať profily hráčov z východného Slovenska.
Zdravím ťa, predstav sa našim čitateľom, ktorí ťa zatiaľ nepoznajú.
Ahojte, volám sa Tomáš Vardžík a v pokrovom svete ma poznajú pod prezývkou Timek. Mám 24 rokov a pochádzam z Prešova ale momentálne žijem v Košiciach.
Kedy si sa dostal k pokru a odkedy poker nabral na „vážnosti“ v tvojom živote?
Kartovým hrám sa venujem od 10-tich rokov, keď som začal hrávať kartovú hru MagicTheGathering. S touto hrou začínalo veľa známych pokristov a takisto ako oni som sa aj ja dostal k pokru po tejto hre. Prechod na poker nebol ťažký a poker som začal hrávať profesionálne pred 4-mi rokmi, presnejšie začiatkom roka 2009. Odvtedy nič iné som nerobil iba sa venoval pokru.
Čo nato tvoja rodina? Ako to vnímala, že si sa vydal touto cestou v takom skorom veku?
Zo začiatku istotne neboli veľmi nadšení ale postupne časom ako zistili, že dokážem sám sa uživiť a nebyť na nich odkázaný po finančnej stránke, tak začali...
Celý článok => Rozhovor s Tomášom `Timek` Vardžíkom