Be a pro Liga je projekt herne DOXXbet Poker, ktorý posiela 3 najlepších turnajových hráčov na European Masters of Poker. Celá liga trvala 27 týždňov a skladala sa z nízkych buy-in turnajov a freerollov. O víťazoch sa rozhodlo až v poslednom kole. Celkom zaslúžene sa nimi stali 44Zoling44, jumper46 a hrado. Každý z nich získal package, ktorý sa skladá z buy-inu na EMOP Malta v hodnote €1,650, 4 noci v 5 hviezdičkovom hoteli a €400 na cestovné náklady. Víťazom sme pred cestou dali zopár otázok. 1. Mohol by si sa nám stručne predstaviť? Odkiaľ si, vek, zamestnanie, rodina? 44Zoling44: Som z Dubníka (okr. Nové Zámky) a mám 31 rokov. Som učiteľom na Strednej odbornej škole vo Dvoroch nad Žitavou. Žijem vo vážnom vzťahu už piaty rok.
jumper46: Takže volám sa Anton Karašinský, pochádzam zo Stropkova, mám 26 rokov, žiadna žena, žiadna priateľka a zamestanie? :) som poker pro.
hrado: Volám sa Miroslav Hradňanský, pochádzam z Považskej Bystrice mám 40 rokov, som podnikateľ, som ženatý a mám 3 deti.
2. Ako si sa dostal k pokru, aké boli tvoje začiatky? 44Zoling44: Poker som začal hrať asi pred troma rokmi. S pokrom som sa zoznámil cez internet, ale asi 2-3 mesiace nato ma do živého pokru dostal môj dobrý kamarát zo susednej dediny (zdravím Ede). Vyhral som moje prvé 3 live turnaje za sebou a už sa...
Zobraziť celý článok