´Buschle´ (tretí hráč priebežného poradia pred štartom final table) nám prezradil, ako sa celá situácia v Golden Vegas vyvíjala, a aký má na ňu názor. Prezradil nám aj svoje nápady, ako by sa slovenská live pokrová scéna mohla zlepšiť. A načreli sme aj do jeho najbližších plánov.
1. Ako si vnímal celú situáciu a kedy vás prvýkrát napadlo toto rozhodnutie?
Všetci boli znechutení z toho čo sa deje a žiadali sme vyjadrenie ešte pred štartom finálového dňa. Vedeli sme, že na to prakticky neexistuje jediná relevantná odpoveď. Žiadna dohoda že to nebudeme hrať na začiatku ani nebola, aspoň ja som o nej nevedel. Tá diskusia prebiehala asi tak, že manažér odbiehal každú chvíľu (asi telefonovať) a prichádzal s novými vysvetleniami. Raz investor nezdvíhal telefón, raz chyba v pozývacom emaile, potom rozoberanie moneypoolu (výraz ktorý neexistuje), potom zle naformulované bannery, ale najluxusnejší výrok bol podľa mňa „garancia bola pre 333 hráčov“. Nakoniec sa ho René Crha opýtal či priznáva, že musia takto naháňať peniaze, odpovedal „áno“.
2. Prečo ste sa k tomu nevyjadrili v sobotu počas turnaja, keď už boli všetci hráči ITM? Celá výplatná štruktúra by bola iná, nielen final table. Nebola to z vašej strany vypočítavosť, že pri malom cash oute sa do toho starať nebudete, lebo keby vypadnete, tak vám pár euro za nejaké 22. miesto...
Celý článok => Rozhovor so Stanislavom `Buschle` Kolenom aj o situácii na Slovakian Poker Sports