Sam Trickett hovorí o SHR Cash Game a veľkých PLO hrách vo V

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Sam Trickett hovorí o SHR Cash Game a veľkých PLO hrách vo V

Odoslaťod admin 01 Júl 2015 09:57

Diskusia k článku: Sam Trickett hovorí o SHR Cash Game a veľkých PLO hrách vo Vegas

V súčasnej dobe je najväčším ťahákom vo Vegas Super High Roller Cash Game s minimálnym buy-in $250,000 pri blindoch $400/$800/$200. Táto veľká cash game je len na pozvánku a práve sa skončila druhá session, v ktorej sa predstavili v line-upe hráči ako Sam Trickett, Daniel Colman, Andrew Robl, Matthew Kirk, David "Doc" Sands, Paul Newey, Doug Polk a Scott Seiver.

Počas prestávky na večeru poskytol Sam Trickett krátky rozhovor pre pokernews, v ktorom prezradil ako vníma doterajšiu akciu.

„Aussie Matt (Matt Kirk), hrám s ním už celý týždeň. Za posledné tri dni sa spal doslova 45 minút, pretože som neustále hral s Aussie Matt. Je skvelý pre hru. Nikdy neprestane rozprávať, takže je aj veľmi zábavný. Dáva veľa akcie a každý s ním chce hrať. Niekedy môže byť nebezpečný, keď mu začnú chodiť karty a nebojí sa gamblovať, čo robí hru napínavejšou.“

Trickett sa síce nezúčastnil Day 1 Super High Roller Cash Game, ale to neznamená, že nebol v Arii pri iných stoloch.

„Hral som v Arii $500/$1,000 PLO a $300/$600/$1,200. Bola celkom dobrá akcia s veľkými swingami. Poty síce neboli obrovské, ale veľa ľudí sa dobíjalo za 100-200 big blindov. Bola to zábava.“

Kvôli výdatnej porcii cash game akcie sa Trickett neukázal tento rok na WSOP, ako sme u neho boli zvyknutí po ostatné roky.

„V minulosti som vždy hrával WSOP....

Celý článok => Sam Trickett hovorí o SHR Cash Game a veľkých PLO hrách vo Vegas
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!