screen
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: screen
daj si classic view, hento je katastrofa
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
ja sa ti cudujem,ako mozes hrat v takej herni,,uz len pohlad na to graficke spracovanie a je mi na grc a nie este tam aj hrat poker..
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
-ani mne sa ten soft nepaci,ale ti "skveli" hraci to vsetko vykompenzuju....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Spasskij napísal:ja sa ti cudujem,ako mozes hrat v takej herni,,uz len pohlad na to graficke spracovanie a je mi na grc a nie este tam aj hrat poker..
co je lepsie krasny soft a plno regularov alebo hnusny soft a hraci co po tebe hadzu peniaze ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:co je lepsie krasny soft a plno regularov alebo hnusny soft a hraci co po tebe hadzu peniaze ?
A je správne
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:buschle napísal:co je lepsie krasny soft a plno regularov alebo hnusny soft a hraci co po tebe hadzu peniaze ?
A je správne
KEK
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
w4444x napísal:FYP
loooooool
buschle napísal:co je lepsie krasny soft a plno regularov alebo hnusny soft a hraci co po tebe hadzu peniaze ?
no len skoda, ze sem tam mi neda dostatok kariet na to, aby som zostavil made hand ..doteraz neviem, co som s tou queenou foldol
A teraz vazne, je normalne aby takto "fungovala" poker herna ?..ved to je na smiech
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:w4444x napísal:FYP
looooooolbuschle napísal:co je lepsie krasny soft a plno regularov alebo hnusny soft a hraci co po tebe hadzu peniaze ?
no len skoda, ze sem tam mi neda dostatok kariet na to, aby som zostavil made hand ..doteraz neviem, co som s tou queenou foldol
A teraz vazne, je normalne aby takto "fungovala" poker herna ?..ved to je na smiech
Keso bud rad, ze si mal len jednu, mne dalo dve sucasne a stalo ma to 200 dolarov, kua
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.