Small ball poker – 1. část

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Small ball poker – 1. část

Odoslaťod admin 09 Okt 2008 11:42

Diskusia k článku: Small ball poker – 1. část

Small ball poker je strategie především pro turnaje, ale je uplatnitelná i v cash games a zcela jistě není určena pro začínající hráče, nýbrž pro ty pokročilé a již zkušené. Touto strategií je známý především velmi oblíbený pokerový hráč Daniel Negreanu. Musím říct že i já mám tohoto hráče velmi v oblibě.

Pokud jste někdy viděli například High stakes poker nebo nějaký turnaj ve kterém exceloval právě Daniel Negreanu tak asi stejně jako mě vám ze začátku nešlo na rozum jak je možné, že je úspěšný i když hraje téměř každou handu a skoro s čímkoliv. Odpověď je jednoduchá. Je úspěšný protože hraje tzv. small ball poker…

Small ball poker totiž vytváří na vaše soupeře konstantní tlak neboť vaše hra dělá dojem hry tzv. „maniaka“! Klíčem k úspěchu při hraní small ball pokeru je především hra na flopu a turnu. Cílem této hry je zvýšit svůj chip stack s riskováním minima svých žetonů.

Je ovšem zapotřebí zdůraznit, že tato strategie se dá nejlépe využít spíše proti zkušeným hráčům, kteří jsou schopni vám leccos zahodit narozdíl od nováčků. Small ball poker je totiž založen na kradení blindů, hraní pozice, nikoli karet, pokerové matematice, vyhýbání se pastím, nastražováním pastí, bránění svých blindů, semi bluffech a samozřejmě na bluffech samotných.

Kradení blindů (blind...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!