SpadePokerTV: Marek Fritz - rozhovor (3. miesto main event GCOP III)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

SpadePokerTV: Marek Fritz - rozhovor (3. miesto main event GCOP III)

Odoslaťod admin 27 Júl 2013 11:56

Diskusia k článku: SpadePokerTV: Marek Fritz - rozhovor (3. miesto main event GCOP III)

Marekovi sa podaril pekný výsledok ked si z Rozvadovského main eventu GCOP III odniesol po deale vo štvorici peknú sumu €31,405. O priebehu turnaja ale aj o tomto zaujímavom hráčovi sa dozviete viac vo videorozhovore...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=03oxCSDm_Hc[/youtube]

Všetky staršie videá od SpadepokerTV nájdete na youtube kanáli => SpadepokerTV, na pokerportali v sekcii Poker Video, alebo na facebooku SpadepokerTV.

...

Celý článok => SpadePokerTV: Marek Fritz - rozhovor (3. miesto main event GCOP III)
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: SpadePokerTV: Marek Fritz - rozhovor (3. miesto main event G

Odoslaťod matiapag 27 Júl 2013 13:00

Vyborne video, obdivujem tohoto chlapika, ma vyborne nazory si myslim a verim, ze o jeho uspechoch budeme este vela pocut! :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Jojo111 27 Júl 2013 14:48

Marek, hlavne velka gratulacia :)
Ale nemal si hovorit ze sa ti lepsie hra s regami ako s rybami! Ked to iste povedal nas najlepsi hrac, tak ho isli priam upalit ako nejaku carodejnicu :lol2: Hmm co len teraz bude?? :ROFL: :lol2:
Jojo111

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 27 Júl 2013 14:56

Jojo, mohol by som ta poprosit aby si sa pokusil diskutovat normalne? Nedalo by sa to pre zmenu bez vyryvania?

Tiez Marekovi gratulujem, paci sa mi aj jeho nazor na poker, z toho rozhovoru sa mi zdalo ze mal v minulosti problemy s nejakou formou gamblerstva, som raz ze je z toho vonku a prajem vela stastia do buducnosti...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Jojo111 27 Júl 2013 15:10

Vlade!!! Co sa ti nezda?! Urazil som niekoho? Proste som podciarkol velmi podstatny fakt pre live hru! Uz 2. Hrac s vybornymi live vysledkami tvrdi to iste , a tak len to podciarkujem. Ja chcem napredovat a preto tieto myslienky su pre mna podstatne!
Neviem kto si a cim som ta tak rozculil, diskutuj kludne, nenapadaj na mna, mas na to iny nazor -DAJ :gl:
Jojo111

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 27 Júl 2013 15:26

Vobec ta nenapadam, ja som ta prosil, ani si ma nerozculil, neviem preco si to myslis.

Ja som svoj nazor uz na to napisal, zda sa mi zbytocne hovorit o tom istom v kazdej teme, myslim dokonca ze Marek vo videu spominal este iny dovod (sutazivost s lepsimi hracmi :) )

Mozes napredovat tak ze budes chodit hravat s najlepsimi hracmi, ja s tym nemam problem a pozri sa, neodporujem ti ani sa ti nesnazim vnutit moj nazor, dokonca ti aj budem drzat palce...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod nrbanz 27 Júl 2013 22:09

toho reportéra hladala SpadepokerTV dlho ......... :wall: :wall: :wall:
nrbanz

Založený: Sep 2012
Poďakoval/li: 16 krát/11 krát

Odoslaťod WNT 27 Júl 2013 23:28

tak inak tomuto nerozumiem...keby sa tu strhla diskusia ako u bendika tak tomu rozumiem...nehra on line...live odhratych par tisic hand a zrazu je vsetko ok...Dokonca hlavný protagonista bendikovho osocovania tento rozhovor vychvali....asi som to zase nepochopil ze? :crazy:
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod DevilMayCry 28 Júl 2013 11:50

WNT napísal:tak inak tomuto nerozumiem...keby sa tu strhla diskusia ako u bendika tak tomu rozumiem...nehra on line...live odhratych par tisic hand a zrazu je vsetko ok...Dokonca hlavný protagonista bendikovho osocovania tento rozhovor vychvali....asi som to zase nepochopil ze? :crazy:

neviem ake video si pozeral ty ale marek tam nehovori tak explicitne o tych dobrych hracoch, spomina ze sa vtedy mozno viac nauci, hra je zaujimavejsia a ze dobry stol je pre neho mix dobrych a slabych hracov.

S cim vobec nesuhlasim vo videu je Marekove tvrdenie ze poker nema s hazardom nic spolocne, poker ma s hazardom toho velmi vela spolocne.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!