Stratégia pre hru Omaha High-Low (12. časť): Výber herne a s

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Stratégia pre hru Omaha High-Low (12. časť): Výber herne a s

Odoslaťod admin 05 Nov 2011 07:39

Diskusia k článku: Stratégia pre hru Omaha High-Low (12. časť): Výber herne a správneho stola (začiatočníci – MTT a SnG)

V tejto časti si povieme niečo o online turnajoch a SnG. Naučíme sa, ako si správne vybrať herňu, stôl a protihráčov. Popíšeme si, čo sú MTT, SnG a aké typy týchto hier môžeme objaviť. MTT – je skratka pre Multi Table Tournament (Turnaj na viac stoloch, ktorý ma presný čas začiatku a nemusí sa ho zúčastniť plný počet hráčov.)SnG – je skratka pre Sit and Go (Turnaj, ktorý má presne určený počet hráčov a štartuje vždy po prihlásení posledného hráča, podľa kapacity.) Najlepšie MTT a SnG sú v tých najväčších online herniach. Je tam veľký výber z viacerých variant a štartovného. Výber limitov by mal vždy závisieť od vášho bankrollu, a preto by ste nemali začínať hrávať turnaje a SnG skôr, ako sa váš bankroll nevyšplhá cez €200. Dôvod je, že veľa začínajúcich hráčov s malým bankrollom sa snaží vyhrať si stratené štartovné z turnaja v cash game a často to končí bankrotom. Turnaj v omahe hi-low je veľmi špecifický. Oproti texas holdemu je tých ideálnych štartovacích kombinácií ďaleko viac a šanca, že budete brať celý bank, je nižšia. Raritou je určite aj spôsob hry, kedy je ďaleko výhodnejšie zo začiatku zahadzovať aj „TOP“ kombinácie a neskôr, keď sa situácia upokojí, začať hrať naplno. Nesmieš sa báť, ale musíš mať strach! Túto vetu mi raz povedal môj dobrý priateľ a tréner online hry. Dlho...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!