Stratégia pre hru Omaha High-Low (16. časť): Záverečné zhrnu

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Stratégia pre hru Omaha High-Low (16. časť): Záverečné zhrnu

Odoslaťod admin 26 Nov 2011 12:00

Diskusia k článku: Stratégia pre hru Omaha High-Low (16. časť): Záverečné zhrnutie, tipy a triky

V tejto záverečnej časti si zhrnieme všetko, čo sme si o taktike a stratégii pri hre omaha hi-low doteraz povedali. Prezradím vám ešte zopár tipov a trikov, ktorými môžete prekvapiť súperov. Úplne nakoniec si povieme pár rád od profesionálov, ktorí hrajú túto zaujímavú hru. Neviem, či je to práve touto sériou článkov, ale v poslednom čase sa na stoloch omahy hi-low najväčšej on-line herne, vynorilo veľké množstvo slovenských hráčov. Podľa ich statusov a hry, ktorú predvádzajú je vidieť, že na Slovensku, ale aj za riekou Moravou, sa zrodila skvelá „ekipa“ hráčov omahy hi-low. Vo všeobecnosti by malo platiť, že omaha hi-low nie je iba hra s najlepšou výhernou kombináciou, ale zahŕňa v sebe aj low „split variant“. To dáva hráčom väčšiu variabilitu hry a prináša nejednu zaujímavú situáciu. Nemusí to ale takto byť stále! Veľa mojich priateľov sa zo mňa zo začiatku smialo, keď som hrával omahu hi-low, so slovami: „Na čo hráš takúto hru, keď skoro vždy sa bank delí a ty viac odovzdáš herni, ako zarobíš?“ Mali pravdu? Určite mali, ale dá sa povedať, že na čím vyššie limitmi stávok stúpate, tým viac celých potov budete brať. Rada č.1 – Čo najrýchlejšie si vybudujte silný bankroll a zdokonaľujte svoju hru tak, aby ste mohli čo najskôr hrať s tými najlepšími. Je to paradox, ale hra s lepšími hráčmi, bude pre vás ziskovejšia. Začiatočník...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!