Stratégia pre hru Omaha High-Low (3. časť): Ako začať hrať O

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Stratégia pre hru Omaha High-Low (3. časť): Ako začať hrať O

Odoslaťod admin 18 Sep 2011 12:53

Diskusia k článku: Stratégia pre hru Omaha High-Low (3. časť): Ako začať hrať Omahu Hi-Low online (začiatočníci – cash game)

V tejto časti si povieme ako začať hrať Omahu Hi-Low tak, aby ste si budovali silný „bankroll“. Je určená pre hráčov, ktorý chcú začať hrať poker o skutočné peniaze a to v tipe hry „cash game“. Skúsime si povedať aký je dôležitý výber herne, stolu a limitu stávok pre dlhú a úspešnú pokrovú karéru. Popíšeme si základné chyby, ktoré robia začínajúci pokroví hráči a spôsob ako ich eliminovať. Poznámky:
„Bankroll“ je množstvo peňazí určené na hru. Pokrový rozpočet.
„Cash game“ je varianta hry, kedy hráči hrajú o skutočné peniaze v každom kole hry. Vyskúšal som veľa online herní a môžem s určitosťou povedať, že najlepšia pre začínajúcich hráčov v omahe hi-low, je herňa P****Stars. Zo svojou variabilitou a „trafficom“ pri stoloch omahy hi-low, dáva začínajúcim hráčom veľa priestoru, na naberanie skúseností a budovanie silného bankrollu.

Poznámka: „Traffic“ je množstvo hráčov, ktorý hrajú v jednom čase v herni. Dobrým predpokladom pre dlhú a úspešnú pokrovú karieru je silný pokrový bankroll. Hlavne prvý vklad do herne by mal reprezentovať vaše ambície. Moja rada zo skúseností, ktoré som nabral je, že čím vyšší je váš rozpočet, tým ľahšie sa vám dýcha. Pri omahe hi-low je bankroll managment ešte prísnejší ako pri iných typoch pokrových...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!