Súťaž: Najlepší bloger - vyhodnotenie
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Súťaž: Najlepší bloger - vyhodnotenie
Diskusia k článku: Súťaž: Najlepší bloger - vyhodnotenie
...
Kto je podľa vás najlepší bloger z tých čo pridali aspoň 1 príspevok medzi 16.5.2008
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
a sakra
..TuKE-mu som dal aj ja svoj hlas a ten nakoniec rozhodol a odsunul ma s tesnou stratou na druhe miesto :-D ..ale nie, gratulujem vitazovi, jeho blogy boli vyborne, ci uz ide o videa, ale tak isto aj o svojsky TuKE-ho humor vdaka ktoremu sa jeho blogy velmi prijemne citaju *THUMBS UP*
..zaroven sa chcem podakovat vsetkym, ktorym sa pacil moj blog a poslali mi svoj hlas. Dufam, ze aj v buducnosti sa mi podari pisat kvalitny blog, kde si budeme moct vymienat rozne nazory, postrehy a tym padom pomoze nam vsetkym stat sa este lepsimi hracmi ako ti luckeri, co si hovoria pro's ;)
..zaroven sa chcem podakovat vsetkym, ktorym sa pacil moj blog a poslali mi svoj hlas. Dufam, ze aj v buducnosti sa mi podari pisat kvalitny blog, kde si budeme moct vymienat rozne nazory, postrehy a tym padom pomoze nam vsetkym stat sa este lepsimi hracmi ako ti luckeri, co si hovoria pro's ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Súťaž: Najlepší bloger - vyhodnotenie
taktiez gratulacia @->-- neda mi ale tie grafy su fakt peckove... pripomenule ste mi stare casy na strednej ked sme sa ich ucili O:-)
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Tuke no.1
Gratulujem TuKEmu, aj ja som mu dal svoj hlas!(aj ked skor zo zistnych dovodov, ved co moze byt lepsi pocit nez ho oberat s jeho vlastnymi chipmi:-)
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Tuke no.1
podla mna je to len tym ze ja som mu dal 86 hlasov :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Tuke no.1
pheew ale som sa nadrel povytvarat tolko accountov a naklikat to, dufam ze sa so mnou rozdeli :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vysledky
No pockejte poslu na vas na vsechny Mařenu :-D
kromě AP samozřejmě ;-)
kromě AP samozřejmě ;-)
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: vysledky
ja už aj zkusil zahrat 69 (late pozice) a na flopu bylo 696 :-D a bral jsem 8-) *JOKINGLY*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.