Tilt - náš najväčší nepriateľ

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Tilt - náš najväčší nepriateľ

Odoslaťod dzejkej 03 Feb 2009 14:29

Xaress napísal:Tak tak, máš pravdu. Lenže za tých "pár" minút spravím zhruba dosť chýb čo stoja ďalšie $$$ a vtom "najsamlepšiom" prípade ďalší suckout a vtedy to býva fakt zle. Btw. vie mi niekto povedať očom je táto kniha (Elements Of Poker), čo sa tam rozoberá atď. Díííík :)

Nuz, tak to mas zle, ked Ta to stoji tolko $$$. Mna vela $$$ stoji normalna hra na UB, takze si clovek zvyka na vsetky tie hruozy pachane na riveri :-D.

Co sa tyka knihy - http://www.tommyangelo.com/ . Vpravo dole mas okazky z knihy, review, atd.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 03 Feb 2009 22:26

som k****..ci ako to bolo :fish:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Markizik 08 Feb 2009 20:55

nelz0n napísal:http://tommyangelo.com/buy_EOP.html

Tommy Angelo - Elements of Poker ... vraj vynikajuca kniha venovana tiltu a psychologickej stranke hry ... krantz ju vychvaloval do nebies takze na tom nieco bude :)

Prosim vas, mate niekto tuto knizku?

Pripadne neviete kde by sa dala elektronicky kupit/ stiahnut? Pripadne obchod v sr/ cr kde ju maju?
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod DevilMayCry 09 Feb 2009 15:00

tilt neznasam snazim sa mu vyhnut niekedy sa mi to podari niekedy nie......otazka je ako sa dostavam do tiltu.....vlastne chyby??? unlucky session???? - to rozoberam ako prve preco som sa dostal tam kde som......myslim ze sa tiltu da vyhnut len to chce slusnu sebadisciplinu ......tu vidim zatial svoju naj slabinu, ktoru sa snazim odstranit.... :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod majco1978 22 Feb 2009 23:20

mne sa nikdy nedarí vyhýbať sa tiltom, vždy som po nejakej smolnej prehre taký rozladený že nejaký vyvediem, musím sa ešte potrénovať v sebaovládaní :O:
majco1978

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!