Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Re: Re: fun
Ahoj Rastík, skrátené povedané na pi..u.,čakal som jednoznačne lepší výsledok. Turnaj sme hrali 8-mi, do platenej 18. sme sa dostali iba 4 a na finaltable bohužiaľ iba 2.Takže nič moc.
Jedine čo ma teší, že sa jednoznačne potvrdili moje slová, že počítačové myši nemajú v živej hre žiadnú šancu! z 9 ľudí na finaltable siedmych osobne poznám ako výborných hráčov "živej hry". Možno aj tí dvaja neboli z online.:)*JOKINGLY*:-D
Jedine čo ma teší, že sa jednoznačne potvrdili moje slová, že počítačové myši nemajú v živej hre žiadnú šancu! z 9 ľudí na finaltable siedmych osobne poznám ako výborných hráčov "živej hry". Možno aj tí dvaja neboli z online.:)*JOKINGLY*:-D
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
MAIN EVENT
Vcera jsem stal u par poslednich handu toho 1M GTD FT.Bylo to Cesko-Slovenske finale.Blatny skoncil 2.,kdyz sel ze shortstacku all-in s K6 vs AK na flopu s Kxx.Samozrejme gratulace i kdyz z jeho hry plne teorii,obhajovani jeho "dobrych tahu" a stesti druhych se mi obraci zaludek.Nemam rad lidi,co si o sobe mysli ze jsou nejlepsi a snazi se silou vnutit svuj nazor i ostatnim.Vitez byl myslim ze Ziliny(nepamatuji si presne,uz jsem mel nejaky piva)........samozrejme zaslouzene.Jinak dnes od 15:00 se dohrava FT vcerejsiho Eventu 4.Celkem nadejne vypada stack 7hradka - asi 329.000 v chipech...aktualne 2.misto,chipleader neco kolem 399.000,prubezne 3.misto 304.000.
- M3EVO3
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: MAIN EVENT
Tak tak, chipleader je Ferkan, ja som myslim druhy... Ale je to huste, po 4 dnoch nonstop hrania uz toho zacinam mat fakt dost *TIRED*
Jano, sry ale nic sa nepotvrdilo, stale plati to, ze naj online hraci (tych par o ktorych hovorim ja) neprisli, lebo ich to live nebavi. Ale to je uz samozrejme jedno, nechajme to. Hlavne ze sme si zahrali vsetci live a sme spokojni :-D
Jano, sry ale nic sa nepotvrdilo, stale plati to, ze naj online hraci (tych par o ktorych hovorim ja) neprisli, lebo ich to live nebavi. Ale to je uz samozrejme jedno, nechajme to. Hlavne ze sme si zahrali vsetci live a sme spokojni :-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
hehe
7castle ja som ani nepotreboval 4 dni hrania na to aby som toho mal dost
hnusne teplo + zahulena miestnost = nanic prostredie absolutne neporovnatelne s pohodlim domova
struktura turnaja uplne LOL - superturba online maju 100x lepsiu
jediny plus ktory ale vsetko vyvazil bolo ze sme sa vsetcia zoznamili nazivo takze som nakoniec rad ze som bol, neplanujem to ale v najblizsich rokoch opakovat :) minimalne kym neuzakonia uplny zakaz fajcenia v takychto podnikoch
hnusne teplo + zahulena miestnost = nanic prostredie absolutne neporovnatelne s pohodlim domova
struktura turnaja uplne LOL - superturba online maju 100x lepsiu
jediny plus ktory ale vsetko vyvazil bolo ze sme sa vsetcia zoznamili nazivo takze som nakoniec rad ze som bol, neplanujem to ale v najblizsich rokoch opakovat :) minimalne kym neuzakonia uplny zakaz fajcenia v takychto podnikoch
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
gratulujem aj ja
a potvrdzujem yegonove slova :) ..bola to fakt "pěkná podívaná" na cekyho CG hru, navyse nesetril svojimi myslienkovymi pochodmi v rukach kde bol v pote a tak som sa aj niecomu priucil, hehe, dik a nie len za to :) ..bola to sranda sledovat.
..gratulujem aj siedmym domcekom za ucast na FT, gg a drzim dnes palce ! *THUMBS UP*
..gratulujem aj siedmym domcekom za ucast na FT, gg a drzim dnes palce ! *THUMBS UP*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: ferkan
posnazim sa :) ked sme koncili bolo 3/10/20k ale hadam posunu blindy trochu naspat na final :)
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
7castle
LOl castle ked som odchadzal tak si prehral nejaky flip a ostavalo ti par BB ? a to si z toho este spravil toto hej :D ? klobul dole .. mas to dobre rozbehnute na toho najlepsieho borca festivalu ! Ferkan taktiez GJ :)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: 7castle
jo btw do kedy ste hrali vcera ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.