Tom Dwan hospitalizovaný na psychiatrii v Londýne! Pokrová hviezda vydesila fanúšikov znepokojivými

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Tom Dwan hospitalizovaný na psychiatrii v Londýne! Pokrová hviezda vydesila fanúšikov znepokojivými

Odoslaťod admin 01 Máj 2025 04:00

Diskusia k článku: Tom Dwan hospitalizovaný na psychiatrii v Londýne! Pokrová hviezda vydesila fanúšikov znepokojivými odkazmi

V dňoch 29. a 30. apríla 2025 vyvolal americký profesionálny pokrový hráč Tom Dwan obavy u svojich fanúšikov po tom, čo na sociálnej sieti X (bývalý Twitter) zverejnil sériu znepokojujúcich správ. V nich naznačoval, že mu niekto chce ublížiť a opakovane žiadal o pomoc.

Obavy o Dwanove zdravie a bezpečnosť
Príspevky, ktoré Dwan zverejňoval, boli plné paniky a náznakov prenasledovania. Tvrdil napríklad, že sa ho niekto snaží nadrogovať proti jeho vôli, aj keď lekári tvrdili, že to nie je potrebné. V jednom zo svojich statusov napísal:

„Prosím, pomôžte mi zachrániť život, pane. Práve sa ma pokúsili nadrogovať, aj keď lekári opakovane povedali, že to nepotrebujem (a prečo by som aj mal… Nedáva to zmysel). Prosím všetkých mojich priateľov, pomôžte to šíriť, doslova prosím.“

Takéto vyjadrenia vyvolali veľké obavy v komunite. Mnohí sa pokúšali s Dwanom spojiť, iní špekulovali, že by mohlo ísť o psychotickú epizódu alebo vážny psychický kolaps.

Podľa reportéra portálu PokerNews, ktorý sa s Dwanom osobne stretol večer 30. apríla, bol Dwan prijatý do Park Royal Mental Health Centre neďaleko Londýna:

„Je zjavne pod dohľadom britskej Národnej zdravotnej služby (NHS) tu v Middlesexe. Rozprával som sa s ním asi 15 až 20 minút. Hovoril podrobne o tom, čo si myslí, že zažil. Môžem...

Celý článok => Tom Dwan hospitalizovaný na psychiatrii v Londýne! Pokrová hviezda vydesila fanúšikov znepokojivými odkazmi
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!