U***et Masters – 10. turnaj očima APminera

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

U***et Masters – 10. turnaj očima APminera

Odoslaťod admin 18 Okt 2010 14:33

Diskusia k článku: U***et Masters – 10. turnaj očima APminera

V sobotu 16.10.2010 se v pražském Card Casinu Prague odehrál desátý turnaj série U***et Masters 2010. V Cardu jsem už nějakou chvilku nebyl a tak jsem byl překvapen, že po vstupu do kasina na mne již neblikají VLT. Tyto byly přesunuty do zadní místnosti (byly odstraněny kulečníky). Ve vestibulu je nyní prostor pro prodiskutování odehraných hand bez rušivých elementů – bez blikání matů a lákání k výhře Jackpotu.
Těsně před začátkem turnaje to vypadalo na celkem málo účastníků, ale již v průběhu prvního levelu dosáhl počet hráčů konečného čísla 90. Hrálo se tak o celkový prizepool ve výši 444 tisíc Kč. Turnaj byl velice kvalitně obsazen, k vidění byla spousta známých hráčů - Ondřej Vinklárek, Michal Maryška, Marek Viščák, Petr Peško, trojice „Abananů“ Lukáš Němec, Tomáš Kvapil, Jiří Kohout a nemohla chybět ani brněnská delegace ve složení Jan „Brendy“ Brandejs, Zdeněk „RankXaroth“ Habala, Martin „maxiček“ Musil, Jan „Blahdy“ Blahynka a já. Hra byla velice rychlá a první „seat open“ bylo slyšet již v nějaké 2-3 handě. Po necelých 4 hodinách hry již byla polovina hráčů out, hra se zabrzdila jako vždy okolo bubliny. Ta praskla nakonec něco před jednou ranní a byl sestaven finálový stůl: Seat 1: Jan Bezpalec - 70,500
Seat 2: Vlasta Štastný - 100,000
Seat 3: Martin Musil - 26,000
Seat 4: Marek Viščák - 154,500
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!