V žilinskom Bluff Poker Clube sa hralo v sobotu o €2,524!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

V žilinskom Bluff Poker Clube sa hralo v sobotu o €2,524!

Odoslaťod admin 24 Mar 2013 04:21

Diskusia k článku: V žilinskom Bluff Poker Clube sa hralo v sobotu o €2,524!

Sobotňajší večer v žilinskom Bluff Poker Clube priniesol tú pravú pokrovú zábavu. Na programe bol turnaj €25 Double Chance s garanciou €2,000, ktorá bola hravo naplnená a nakoniec sa Prizepoole zastavil na čísle €2,524! Turnaj v príjemnej atmsfére luxusného Bluff Poker Clubu, si nenechalo újsť 69 hráčov, z ktorých 51 využilo možnosť 1xrebuy. Turnaja sa zúčastnilo množstvo známych žilinských hráčov a za pokerportal "AlfaZz".

Hneď od prvých minút turnaja hráči obsadili päť stolov a akcia mohla začať. Ani hráči na "čakačke" nemuseli na vstup do turnaja dlho čakať a vďaka výbornej organizácii sa mohli takmer všetci zapojiť do hry už v prvom leveli.

Vstupov: 69
Rebuy: 51
Neskorá registrácia: 90 minút
Prizepoole: €2,344 + 9x€20 ticket

Turnaj sa hral v pomerne svižnom tempe a hráči postupne ubúdali. Jedna zaujímavá handa tesne po prestávke sa udiala práve mne (AlfaZz). Bol som na "buttone" a našiel som pod rukou %5s%-%6s%, čo je moja najobľúbenejšia karta, takže to som zahodiť nemohol. Blindy boli 1,000 - 2,000 a hráč na MP raisol 4,800. Za ním nasledoval call, ja som dorovnal tiež a blindy zahodili. Na flop prišlo %8s%-%4s%-%8h% a hráč na MP betol 12,000, čo bola asi štvrtina jeho žetónov. Hráč za ním zahodil a ja som sa rozhodol si "zagembliť" a poslal som all-in (29,000). Rýchli call a súper mi ukazuje %9h%-%9s%. Turn...

Celý článok => V žilinskom Bluff Poker Clube sa hralo v sobotu o €2,524!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!