Day 3 začal na rozdiel od konca Day 2 veľmi dynamicky. Počas prvých 4 hodín hry boli z turnaja vyradení až 9 hráči. Zatiaľ v turnaji dominuje americká high stakes online hviezda Alec Torelli. V čase 17:00 sú v hre ešte dvaja Slováci a dvaja českí hráči. Po vypadnutí Slováka Mariána Uharčeka sme sa ho spýtali na jeho pocity z turnaja. Aktuálne dianie 16:30 - Keď v hre zostávalo už len 12 hráčov prišiel do svojej poslednej handy v turnaji aj Slovák Marián Uharček. Zhruba hodinu pred touto hrou mal stack cca 230,000. No zažil smolné chvíľky, keď najskôr prehral Q-Q proti súperovmu K-K a následne prehral s A-A proti na tomto turnaji už priam smrtiacej kombinácii 7-8. Súper trafil na flope 7 no a žiaľ pre Mariána na riveri 8. Potom už bol donútený ísť all-in s A-3, no keďže súper držal na ruke A-K nemal veľkú šancu na úspech. To sa aj potvrdilo, board zmenu nepriniesol, a tak zostávajú v hre už len dvaja Slováci. Hneď po vypadnutí nám Marián Uharček prezradil svoje prvé pocity po vypadnutí. Tu je krátky rozhovor s ním: Marián aké máš pocity po vypadnutí?: "Celkom v pohode. Nepredpokladal som, že sa dostanem až tak ďaleko. Som spokojný. Tú poslednú handu som už musel ísť all-in aj s A-3. Pred tým som mal smolu s A-A a s Q-Q narazil na K-K. Čo už." Akí boli podľa Teba na turnaji hráči?: "V úvode to bol mix dobrých aj zlých hráčov. Ale...
Zobraziť celý článok