WSOP 2011 - event 53: Viete ako spraviť ženám radosť?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

WSOP 2011 - event 53: Viete ako spraviť ženám radosť?

Odoslaťod admin 04 Júl 2011 12:40

Diskusia k článku: WSOP 2011 - event 53: Viete ako spraviť ženám radosť?

Až v čase kedy mi klopú na dvere Kristove roky som pri sledovaní Ladies No-Limit Hold’em Championship eventu zistil, ako potešiť ženu. A hneď niekoľko naraz. To, čo sa dialo po vypadnutí Jonathana Epsteina zo ženských majstrovstiev už tak ľahko pri pokrových stoloch neuvidíte. Radosť, vreskot, nadšenie.... A tá dáma ktorá ho vyradila, si ako odmenu odniesla z eventu aj náramok! V článku nájdete aj zaujímavé fotky, je na čo pozerať.... WSOP 2011 Event #53: $1,000 Ladies No-Limit Hold’em Championship

Do eventu určujúcom najlepšiu pokrovú hráčku sa zapojilo 1,045 dám a 10 členov mužského pokolenia. Áno, aj muži sa chceli stať ženskou šampiónkou! Nevedno, či ich k tomu donútili prehrané stávky, alebo sa neďaleko Las Vegas konal pochod za práva inak orientovaných občanov a pár z nich si odskočilo na WSOP, prípadne len ťažko vedia identifikovať svoje pohlavie, alebo sa deň pred turnajom tak "zdrali", že si poplietli turnaje.... Každopádne ale bolo zaujímavé sledovať, ako sa dámska osadlosť vyťešuje pri vypadnutí každého z nich.... Na prvej fotke môžete vidieť Kristy Arnett. Pri buy-ine $1,000 sa teda eventu 53 zúčastnilo 1,055 ašpirantov/tiek/ na zlatý náramok. Hralo sa aj o prizepool $949,500, čo pre víťazku/a/ činilo $192,344. Medzi najznámejšie účastníčky eventu patrili napríklad: Vanessa Selbst, Victoria Coren, Leo Margets, Kara Scott, Jennifer Tilly,...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!