Zaujímavosti zo sveta pokru

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Zaujímavosti zo sveta pokru

Odoslaťod admin 07 Máj 2012 08:45

Diskusia k článku: Zaujímavosti zo sveta pokru

Ani v minulom týždni nebola núdza o zaujímavé novinky v pokrovom svete a väčšina z nich sa točila okolo ságy Full Tilt Pokru. Tom „durrrr“ Dwan sa opäť rozrozprával, Galfond prezradil svoje bývalé ponuky z FTP a UB, Matusow sa pustil do grindu potom, čo mu prestala chodiť výplata z FTP, Tapie mal plány na založenie vlastnej herne a Negreanu prehral vo svojej prvej Limit Hold"em Challenge. Galfond odpovedal na emaily a prezradil pár detailov o ponukách Full Tiltu a Ultimate Bet. V novej relácii na svojej vlastnej stránke s názvom „Ask Phil“, Galfond otvoril niekoľko mailov a odpovedal na otázky, ktoré mu poslali jeho fanúšikovia.
- Čo by robil, keby nemohol hrať poker (učil alebo si otvoril vlastný biznis)
- Ako vytlačil Phil Laaka z veľkého potu v High Stakes Poker (zlý read)
- Plány na $1,000,000 WSOP event „Big One for One Drop“ (ešte nevie, č bude hrať) Phil tiež vrhol trochu svetla na niektoré staršie sponzorské ponuky, ktoré dostal od Full Tilt Pokru a Ultimate Bet ešte pred Black Friday. „Po výhre zlatého náramku v roku 2008 som dostal ponuku od FTP. Bolo podobná tomu, čo som počul, že je ich "štandardná" dohoda. Táto zmluvu však pre mňa ako nosebleed regulára nebola veľmi lákavá, takže som odmietol. Peniaze pre mňa neboli príliš zaujímavé a keby mi nebolo dovolené hrať high stakes v...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!