Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll
jasne JK ja viem,ze to myslite dobre,len sa potom asi autor citi dost blbo ked mu tam verejne najdete 5 chyb,snad by bolo lepsie napisat kompetentnym priamo a oni by ho mali upozornit aby sa tomu nabuduce vyhol,to je moj nazor
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
1) Bolo by fajn, keby bol uverejneny nick autora ako je registrovany na fore .. kludne mu poslem sukromnu spravu. Aj ked tentokrat som sa hladania chyb zdrzal .
2) Clanky by vseobecne mali splnat urcite kvalitativne standardy najma pri takom pocte citatelov. Autor by si urcite mal dat namahu, aby tam tie chyby neboli. Ak si tu namahu neda, zasluzi si trosku sa zacervenat .
2) Clanky by vseobecne mali splnat urcite kvalitativne standardy najma pri takom pocte citatelov. Autor by si urcite mal dat namahu, aby tam tie chyby neboli. Ak si tu namahu neda, zasluzi si trosku sa zacervenat .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-ja osobne nemam nic proti uverejneniu nicku autora,a tiez si vzdy prekontrolujem po sebe a precitam aspon raz,a urcite to aj niekto z pokerportalu(roy?) este raz precita,obcas nieco prida,upravi,prihodi nejake fotky atd,ale obcas sa chybicka pritrafi
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
"čítať takéto články je docela utrpením" docela nie je z češtiny?
Dobre, že sa píšu aj takéto články ale tento je skoro ako reklama na WS teleshoping všetko je perfektné. Podte všetci hrať a hlavne nech je vás veľa. Mne sa freeroll turnaje nepáčia vôbec, lebo majú od real money pokru ďaleko a je to skôr "all in party" a kto má vačšie šťastie vyhrá peniaze a možno aj turnaj. Ale nejak začať treba takže
Dobre, že sa píšu aj takéto články ale tento je skoro ako reklama na WS teleshoping všetko je perfektné. Podte všetci hrať a hlavne nech je vás veľa. Mne sa freeroll turnaje nepáčia vôbec, lebo majú od real money pokru ďaleko a je to skôr "all in party" a kto má vačšie šťastie vyhrá peniaze a možno aj turnaj. Ale nejak začať treba takže
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostí.