Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll

Odoslaťod palo1973 08 Aug 2009 20:49

jasne JK ja viem,ze to myslite dobre,len sa potom asi autor citi dost blbo ked mu tam verejne najdete 5 chyb,snad by bolo lepsie napisat kompetentnym priamo a oni by ho mali upozornit aby sa tomu nabuduce vyhol,to je moj nazor
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Aug 2009 20:56

1) Bolo by fajn, keby bol uverejneny nick autora ako je registrovany na fore .. kludne mu poslem sukromnu spravu. Aj ked tentokrat som sa hladania chyb zdrzal :).

2) Clanky by vseobecne mali splnat urcite kvalitativne standardy najma pri takom pocte citatelov. Autor by si urcite mal dat namahu, aby tam tie chyby neboli. Ak si tu namahu neda, zasluzi si trosku sa zacervenat ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 08 Aug 2009 21:12

-ja osobne nemam nic proti uverejneniu nicku autora,a tiez si vzdy prekontrolujem po sebe a precitam aspon raz,a urcite to aj niekto z pokerportalu(roy?) este raz precita,obcas nieco prida,upravi,prihodi nejake fotky atd,ale obcas sa chybicka pritrafi
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod mirolc 09 Aug 2009 16:08

"čítať takéto články je docela utrpením" docela nie je z češtiny? ;)
Dobre, že sa píšu aj takéto články ale tento je skoro ako reklama na WS teleshoping :( všetko je perfektné. Podte všetci hrať a hlavne nech je vás veľa. Mne sa freeroll turnaje nepáčia vôbec, lebo majú od real money pokru ďaleko a je to skôr "all in party" a kto má vačšie šťastie vyhrá peniaze a možno aj turnaj. Ale nejak začať treba takže :gl:
mirolc

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!