Zoznam živých pokrových turnajov do 9.9.2008
Re: Re: Zoznam živých pokrových turnajov do 9.9.2008
:-D *THUMBS UP*
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Zoznam živých pokrových turnajov do 9.9.2008
to asi taky nemuzu chybet na nekterem ;-) - je potreba rezervace ?
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
all
Mysak, AP, w4444x, vlade, yegon, urcite dojdite :-)
Zart, neviem, snad ti yegon poradi, to je prave sranda ja tu tiez byvam cely zivot ale kde sa da zohnat normalne ubytko fakt netusim... este v lete na intrakoch ale v septembri uz neviem...
Palo, parkovanie nic moc, priamo tam je malo miesta, ale na okoli urcite, akurat strazene ani omylom, a teda uprimne nejaky safe neighbourhood to teda neni bohuzial...
AP, rezervacie podla mna nebude treba, bude tam velka kapacita, myslim ze na ten 400k garant bude 20 stolov otvorenych... a tym padom myslim ze aj na ostatne budu ready s tym poctom... moj tip je ze na ME pride 120 hracov...
Zart, neviem, snad ti yegon poradi, to je prave sranda ja tu tiez byvam cely zivot ale kde sa da zohnat normalne ubytko fakt netusim... este v lete na intrakoch ale v septembri uz neviem...
Palo, parkovanie nic moc, priamo tam je malo miesta, ale na okoli urcite, akurat strazene ani omylom, a teda uprimne nejaky safe neighbourhood to teda neni bohuzial...
AP, rezervacie podla mna nebude treba, bude tam velka kapacita, myslim ze na ten 400k garant bude 20 stolov otvorenych... a tym padom myslim ze aj na ostatne budu ready s tym poctom... moj tip je ze na ME pride 120 hracov...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: all
to 7:diky za radu,minule som sice v Petrzke nechal asi 5 hodin okno spustene uplne dole,a nezmizlo mi ani radio,ale nebudem pokusat,teraz akurat kamosovi ukradli take iste auto v Ba,ale hlavne asi koli 50tis elektronom(v ten den ich zalozil!!),porozmyslam este....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: all
Hm, asi nrbudem jediny, ktory by privital nejake jednoduche ubytovanie. Mozno by nioeco mohli skusit orgynizatori ako to bolo v Pardubiciach, aj ked tam top nebolo prave po ruke
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
hehe
no ja som byval v panelaku o ulicu vedla takze som sa o ubytovne velmi nezaujimal :)
kusok odtial na vrakunskej su rodinne domy a vela z nich ponuka ubytovanie na private a mohol by si tam parkovat asi vo dvore a do herne sa dostat autobusom alebo za 15-20min pesi, pozri mapu a ked pojdes po tej ulici tak vsade su tabule zimmer frei a penzion tak snad nieco najdes
pri herni je dost velke parkovisko lebo je tam tesco - je nestrazene a po okoli sa to hemzi potmavsimi spoluobcanmi s igelitkami takze pre klud duse tam neparkuj lebo sa nebudes moct sustredit na hru. Ja som tam ale nikdy problemy nemal.
kusok odtial na vrakunskej su rodinne domy a vela z nich ponuka ubytovanie na private a mohol by si tam parkovat asi vo dvore a do herne sa dostat autobusom alebo za 15-20min pesi, pozri mapu a ked pojdes po tej ulici tak vsade su tabule zimmer frei a penzion tak snad nieco najdes
pri herni je dost velke parkovisko lebo je tam tesco - je nestrazene a po okoli sa to hemzi potmavsimi spoluobcanmi s igelitkami takze pre klud duse tam neparkuj lebo sa nebudes moct sustredit na hru. Ja som tam ale nikdy problemy nemal.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.