Zoznam živých pokrových turnajov do 9.9.2008
SomNule
Bola otazka, ze ci sa da vklad riesit cez nas. Tak som odpovedal, ze ano ...
Vyplata vyhier nam je zo strany BlueBull garantovana voci hracom bez problemov :)
Vyplata vyhier nam je zo strany BlueBull garantovana voci hracom bez problemov :)
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
Re: SomNule
pozri nieze by som sa nejako extra chystal to vyhrat, ale tieto detaily ma len odradzaju si tam vytvorit konto bez vkladu, nieto este s vkladom ;)
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
SomNula
ne v zlom, snazil sa vysvetlit veci. no my sa potesime kazdemu hracovi ktory ku nam pride, ale nutit nikoho nemozeme ... cize ak je to pre Teba problem, radi Ta privitame na inom turnaji, ktory budeme organizovat v Ceasars ...
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
Re: SomNula
samozrejme Dag, aby si ma nechapal zle, ja nic proti ... a na iny turnaj rad pridem :) ved o to tom je, ale proste ten jeden maly blby detail s povinnou registraciou a vyplacanim vyhier hernou, ktora je navyse moc moc mlada mi pride troska nedoveryhodne. inac nic proti, vsetko fajn, uvidime sa na evente
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ubytovanie
Uz som to tu pisal..ale nejake ubytko blizko herne za rozumnu cenu. Resp. nejake ine najvodnejsie...
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Ubytovanie
a mna zaujima parkovanie,napisali tu sice yegon a 7castle,ale keby napisali nieco organizatori,diky.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 31 hostí.