AKÉ TURNAJE VYHOVUJÚ SK POKRISTOM?
Re: Re: ...
co ti na to napisat?
unlimited R/A, aspon co mam ja skusenosti je dost wild a nevim ci tebe take vyhovuje,mne rozhodne nie
unlimited R/A, aspon co mam ja skusenosti je dost wild a nevim ci tebe take vyhovuje,mne rozhodne nie
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: ...
a co ked je wild??ved ked hras/vies tight tak citaj superov/ujov a oberaj ich o chips($) :)
btw. WSOP 2008 neviem aky event ale Daniel Negreanu si dal 23 rebuys a skoncil 7th -130k$,lol
btw. WSOP 2008 neviem aky event ale Daniel Negreanu si dal 23 rebuys a skoncil 7th -130k$,lol
- oliviero
- Založený: Feb 2007
Re: Re: Re: Re: ...
ano samozrejme, ved o to sa clovek/hrac snazi, ale jedna vec je teoria (hraj tight) a druha, priamo pri stole ked su takito pacienti, clovek proste na ich AI niekedy musi aj reagovat, a ked ako naposledy (jeden mimo pozicie predomnou) pushol AI cerstvy double rebuy, samozrejme ze ho za mnou jeden zavolal, ujo prehral, ukazal A2 a povedal "musel som" a volal managera o dalsi rebuy.
toto fakt nemusim
toto fakt nemusim
- somNula
Re: Re: ...
Michalovce: Ak niekedy pojdete do KE dajte vediet. Neviem sice kde je ten MC klub ale to nie je problem. Mne ide o cest spat, som z VT, cize ak bude taka situacia, ze by ste ma vedeli zviezt spat tak sa mozme skusit dohodnut.
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
ake turnaje vyhovuju pokristom
online turnaje :)
no ale ked live tak freezout maly buyin (do 4000) velky prizepool (prve miesto aspon 100 nasobok startovneho) - neviem ako to vychadza - 300+ hracov??? - rozumna struktura blindov
no ale ked live tak freezout maly buyin (do 4000) velky prizepool (prve miesto aspon 100 nasobok startovneho) - neviem ako to vychadza - 300+ hracov??? - rozumna struktura blindov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Hufelix
Žartik, pochádzam z Michaloviec, ale už dosť dlho žijem v ČR. Každopádne, plánujem sa prísť niekedy pozrieť, keď budem na východe :).
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Re: Re: Hufelix
trojpohlavny moravsko-cesky vychodnar :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
predbežný súhrn
ahojte
Diskúsia sa rozprúdila, bohužiaľ zatial nie moc správnym smerom. Málo je konkrétnych príspevkov k téme. ...: hláška typu aspoň 300 hráčov na turnaji vyzerá ako keby jej autor sa včera vrátil z marsu /prepáč/, re-buy je zabíjak pokru / čo potom taká omaha??!!/patrí tiež tam.
Každý určite v svojom "hráčskom okolí" určite pozná niekolko hráčov , ktorí chcú hrať poker o solídné peniaze, nie o študentské, na brigáde ťažko zarobené peniaze! Práve k ním smerujem moje otázky , aká veľkosť turnaja Vás uspokojí a koľko dní ste ochotní hrať??
Je to 1x mesačne, takže hláška typu to sa musí prejesť určite mňnemože byť od pokrového hráča. My hráči hráme poker aspoň 5 x týždenne /nepovedal som málo??
;-);-)/.
Nás je v KE cca 25 , prídte aj Vy, bude nás 50, ..a to je už hra!!
ZÁUJEMCOVIA, ktorí nechcú sa prezentovať tuna verejne , mi možu aj zavolať: 0905 546710, Jano.
Diskúsia sa rozprúdila, bohužiaľ zatial nie moc správnym smerom. Málo je konkrétnych príspevkov k téme. ...: hláška typu aspoň 300 hráčov na turnaji vyzerá ako keby jej autor sa včera vrátil z marsu /prepáč/, re-buy je zabíjak pokru / čo potom taká omaha??!!/patrí tiež tam.
Každý určite v svojom "hráčskom okolí" určite pozná niekolko hráčov , ktorí chcú hrať poker o solídné peniaze, nie o študentské, na brigáde ťažko zarobené peniaze! Práve k ním smerujem moje otázky , aká veľkosť turnaja Vás uspokojí a koľko dní ste ochotní hrať??
Je to 1x mesačne, takže hláška typu to sa musí prejesť určite mňnemože byť od pokrového hráča. My hráči hráme poker aspoň 5 x týždenne /nepovedal som málo??
;-);-)/.
Nás je v KE cca 25 , prídte aj Vy, bude nás 50, ..a to je už hra!!
ZÁUJEMCOVIA, ktorí nechcú sa prezentovať tuna verejne , mi možu aj zavolať: 0905 546710, Jano.
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
Re: predbežný súhrn
no ja skor zacinam mat pocit ze ti ide iba o lacne PR ako naozaj nieco riesit , ziskat nazory a posunut sa dalej , odbit 3 strany ci uz menej alebo viac relevantnych nazorov 2ma vetami stym ze su to blbosti a pritom nezabudnut v kazdom jednom prispevku volat ludi k sebe naturnaje a prezentovat sa je presne mozno tvoj najvacsi problem
ale snad zozenies VAS HRACOV aspon tych 50 nabuduce aby TO POTOM UZ BOLA HRA.
ale snad zozenies VAS HRACOV aspon tych 50 nabuduce aby TO POTOM UZ BOLA HRA.
- iggy
- Založený: Nov 2007
Re: Re: Re: ...
moj nazor na rebuy je ten,ze aspon online je to naozaj wild a ked sa to snazis hrat tight tak bud po 3/4 hodine zistis,za mas 1200 chipov a priemer je 6000 cize uz nemas velke sance skoncit na platenych miestach,alebo jednoducho vypadnes na AA,KK vs. 4-5 superi
preto je podla mna najrozumnejsia verzia 1 rebuy plus addon
samozrejme,ze to nici poker je hlupost,je to löegitimny druh pokroveho turnaja
preto je podla mna najrozumnejsia verzia 1 rebuy plus addon
samozrejme,ze to nici poker je hlupost,je to löegitimny druh pokroveho turnaja
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.