ako je to s freerollmi???

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: ako je to s freerollmi???

Odoslaťod Chlpo1989 30 Jan 2010 14:23

Vince11001 napísal:...

Nie.
1. Zalozis si real money account, nemusis nic depozitovat = play money + freerolly
2. Ak nahras prve miliony tak ako Trikoza (aj on zacinal s freerollmi) a budes si ich chciet vybrat na nejaky ucet (asi na tvoj predpokladam), FT od teba bude ziadat, aby si najprv z toho uctu vlozil nejake peniaze (na overenie toho, ze je to naozaj tvoj ucet) a nasledne po overeni tvojich info si mozes peniaze vsetky vybrat (na ten ucet z ktoreho si peniaze vlkadal) :)

Edit: aaa
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Vince11001 30 Jan 2010 14:32

Chlpo1989 napísal:
Vince11001 napísal:...

Nie.
1. Zalozis si real money account, nemusis nic depozitovat = play money + freerolly
2. Ak nahras prve miliony a budes si ich chciet vybrat na nejaky ucet (asi na tvoj predpokladam), FT od teba bude ziadat, aby si najprv z toho uctu vlozil nejake peniaze (na overenie toho, ze je to naozaj tvoj ucet) a nasledne po overeni tvojich info si mozes peniaze vsetky vybrat (na ten ucet z ktoreho si peniaze vlkadal) :)

pocuj jako nemusis mi to tu ysvetlovat jak retardovanemu =D ja chapem ze ten vklad je na to aby si overili ci je to moj ucet aj to ze bych si peniaze vybral na ten ucet z ktoreho som peniaze vkladal...=) no ok necham to tak uz...diky za rady...
Vince11001

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 30 Jan 2010 14:40

Vince11001 napísal:
pocuj jako nemusis mi to tu ysvetlovat jak retardovanemu =D ja chapem ze ten vklad je na to aby si overili ci je to moj ucet aj to ze bych si peniaze vybral na ten ucet z ktoreho som peniaze vkladal...=) no ok necham to tak uz...diky za rady...

Vince11001 napísal:
tak nechapem 1. teraz som si vytvoril real money account (na Full Tilt) a je tam min.deposit 10dolarov a vlastne freerolly mozem hrat iba ked mam VISA alebo Master Card nie???
2. takze tu je asi ten hacik nie??? najprv musim peniaze vlozit aj ked len ako overenie uctu...

Tak co chces vediet?
1. Ci mozes hrat aj bez depozitu? = ano freerolly a play money (ked nahras prve bubaky mozes CG,SnG,MTT podla toho co ti prachy dovoluju)
2. Musis vkladat peniaze z uctu aby som mohol hrat? = nie nemusis, ale pokial mas na FT 0 tak ti ostavaju zase len freerolly a play money
3. freerolly mozem hrat iba ked mam VISA alebo Master Card nie? = nie mozes ich hrat aj ked mas TESCO kartu (nezalezi na tom cez co peniaze vkladas)

Any questions?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Martell17 30 Jan 2010 15:26

S tym, ze musis najskor peniaze vlozit aby si ich mohol vybrat si si isty? Ja som napr. na P****Stars tiez vyhral nejaky dolarik z freerollu potom rozmnozil a v pohode poslal uz viackrat. Jedine co mi na zaciatku prveho vyberu napisalo bolo, ze stracam narok na first deposit bonus ked vyberiem. Neviem ako je to v inych herniach..
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 30 Jan 2010 15:41

Martell17 napísal:S tym, ze musis najskor peniaze vlozit aby si ich mohol vybrat si si isty?

Na FT to funguje s tym vlozenim a az naslednym vybranim.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Jurky 31 Jan 2010 12:46

Cawte som tu nový a zaujíma ma ako sa prihlásiť na freeroly. Aby som bol presnejší. Hramvam na Full Tilt pokri a už som nejake tie freeroly hral, dnes som našiel vašu stránku, zaregistroval som sa a našiel som tu zoznam plánovaných freerollov na rôznych serveroch. Hlavne ma zaujali tie na Full Tilte ... Bol som sa tam pozriet teda, že sa zaregistrujem ale tie freeroly čo som našiel tu som tam nenašiel ... takže otazka (možno blbá) ... jak tam najdem tie freeroly? :good:
Jurky

Odoslaťod 3Sammy 31 Jan 2010 12:55

Jurky napísal:Cawte som tu nový a zaujíma ma ako sa prihlásiť na freeroly. Aby som bol presnejší. Hramvam na Full Tilt pokri a už som nejake tie freeroly hral, dnes som našiel vašu stránku, zaregistroval som sa a našiel som tu zoznam plánovaných freerollov na rôznych serveroch. Hlavne ma zaujali tie na Full Tilte ... Bol som sa tam pozriet teda, že sa zaregistrujem ale tie freeroly čo som našiel tu som tam nenašiel ... takže otazka (možno blbá) ... jak tam najdem tie freeroly? :good:

V Lobby musíš dat vyhladať turnaj a zadáš tam ID toho konkrétneho turnaja....
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod Chlpo1989 31 Jan 2010 12:58

Jurky napísal:Cawte som tu nový a zaujíma ma ako sa prihlásiť na freeroly. Aby som bol presnejší. Hramvam na Full Tilt pokri a už som nejake tie freeroly hral, dnes som našiel vašu stránku, zaregistroval som sa a našiel som tu zoznam plánovaných freerollov na rôznych serveroch. Hlavne ma zaujali tie na Full Tilte ... Bol som sa tam pozriet teda, že sa zaregistrujem ale tie freeroly čo som našiel tu som tam nenašiel ... takže otazka (možno blbá) ... jak tam najdem tie freeroly? :good:

Mozno je tym casom co je napisanu tu a aky je na FT. Na FT je tusim Eastern time cize o 6 hodin menej ako tu. Ale nie som si isty.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Jurky 31 Jan 2010 13:02

Pravdepodobne ... ale potom je to ako hladanie ihly v kope sena ... Vela freerolov tam je pre konkretne staty ... SR a CR niekde zabudli ... Nasiel som Madarov, Rakusanov, Poliakov, pobaltske státy a vsetky iné státy ale ten správny freerol je tam naozaj problem najst .. aspon sa mi to tak vidi :(
Jurky

Predchádzajúca

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!