Dobrý deň,
v úvode by som rád pozdravil všetkých grinderov tohto fóra, ktoré už nieaký ten čas sledujem . Potreboval by som poradiť s kúpou notebooku, ktorý bude využívaný hlavne na poker. Stihol som si všimnúť, že vhodná by bola 4 GB RAMka a počul som názory čo sa HEM týka že je vhodný SSD. Cenový strop by som volil do tých 400-500€. Vďaka
Herný notebook na poker
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: Herný notebook na poker
Presne tak, RAM kludne aj 8, SSD je uplne najlepsi vynalez, to treba mat, ta rychlost oproti HDD je neuveritelna. Chcelo by to aj procesor idealne i5 od intelu, i7 je zbytocne drahsi a na poker nepodstatny.
Skus pohladat nejake take notebooky co vyhovuju tymto kriteriam, ostatne veci uz nie su az take dolezite, samozrejme cim vyssie rozlisenie displeja tym lepsie (zmesti sa tam viac stolov vedla seba). Mozno by som este odporucil win7 ak by sa dalo, vo win8 nevidim nejake vyhody, skor nedostatky. Dotykovy displej na poker nepotrebujes.
Skus pohladat nejake take notebooky co vyhovuju tymto kriteriam, ostatne veci uz nie su az take dolezite, samozrejme cim vyssie rozlisenie displeja tym lepsie (zmesti sa tam viac stolov vedla seba). Mozno by som este odporucil win7 ak by sa dalo, vo win8 nevidim nejake vyhody, skor nedostatky. Dotykovy displej na poker nepotrebujes.
- Za tento príspevok od vlade poďakovali - 2:
- crowns_maker, haman
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.