Kuriozita
Re: Kuriozita
Cize este mensia sanca, ako prehrat quads KK na flope vs AA? Idem do toho...po 5k spinoch podam report
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Martingale FTW
a my tu blbci hrajeme holdem ked toto su easy money
tak zajtra kazdy povinne do blogu postnut grafy z rulety zo session
a my tu blbci hrajeme holdem ked toto su easy money
tak zajtra kazdy povinne do blogu postnut grafy z rulety zo session
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
esteze tato diskusia je vo vlakne "Kuriozita" a neberem Vas vazne, inac by som si myslel ze vam to tu dobre j..e a to fakt! Na rulete z dlhodobeho hladiska nikto nezbohatol a ani nezbohatne. skuste si to na live rulete (resp. na online kde je live dealer), Daju Vam ban, na klasickej strojovej resp. virtualnej vas to takci tak odrbka a vase striedania farieb zostanu vieme kde ... Na vlastne oci som videl ako 3x padla za sebou 0, hral to hrac o velke peniaze, za 3 hry bol down... Magnet sa nezapre, to iste plati aj o virtual flash powered ruletkach
- Topper
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
To ze na rulete sa neda vyhrat by som netvrdil, poznam ludi co vyhrali fakt fest vela penazi, myslim tym tisice sk. Ono problem je skor v tom martingale, ze je to ev- , ale tak skuste sa zamysliet nad tymto.. pozorujem ruletu, ako sa toci, nevsadzam nic. Dajme tomu, ze padne cierna farba 10x po sebe, nie je na mieste spustit martingale na cervenej farbe ? Alebo inak, pustim ruletu a odtocim 1000 spinov, zistim ze pomer cierna/cervena je 54:45 + 1% nula, nebude teraz vacsia pravdepodobnost ze bude padat cervena ? Netvrdim, ze to funguje, len sa zamyslam.
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
slemo69 napísal:zistim ze pomer cierna/cervena je 54:45 + 1% nula, nebude teraz vacsia pravdepodobnost ze bude padat cervena ? Netvrdim, ze to funguje, len sa zamyslam.
ty fakt hravas poker?? samozrejme ze ani nahodou nebude vacsia, mozes sa aj na hlavu postavit a odrecitovat zltu laliu odzadu proste vzdy to bude 50:50 /ak neratame nulu/ aj ked padne gazillion ( http://gregology.net/reference/gazillion/ ) krat v rade cierna tak dalsi hod je stale 50:50, tie dva hody nemaju medzi sebou ani najmensiu suvislost ktora by ovplyvnovala dalsi vysledok
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
siemo69, povedzme, že hádžeš mincou 10x.
V 1. prípade padne 5x strana A a 5x strana B, napr. AABABBBAAB
V 2. prípade padne 3x strana A a 7x strana B, napr. BBABBBAABB
V 3. prípade padne 9x strana A x 1x strana B, napr. AAAAAABAAA
A teraz ideš hodiť mincu po jedenásty krát, aká je podľa teba šanca, že padne strana A v prvom prípade, v druhom a v treťom?
V 1. prípade padne 5x strana A a 5x strana B, napr. AABABBBAAB
V 2. prípade padne 3x strana A a 7x strana B, napr. BBABBBAABB
V 3. prípade padne 9x strana A x 1x strana B, napr. AAAAAABAAA
A teraz ideš hodiť mincu po jedenásty krát, aká je podľa teba šanca, že padne strana A v prvom prípade, v druhom a v treťom?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:
Rovnaka
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Teda ked hadzem mincu, je rovnaka sanca ,ze prvych 15 pokusov padne cierna, ako ze to bude 7:8 ?
- slemo69
slemo ja som myslel ze tvoje prispevky su poloironicke ale takto z rana si ma zhodil zo stolicky.....
hadzes kockou, prob. ze padne nejake cislo je 1/6, hadzes nou 100x, padlo ti uz vsetko mozne aj cheesburger na hlavu, ale 6tka este nie, stale si v domceku..ostatni uz dopili a idu na party..ty hadzes 101x, aka je pravdepodobnost, ze teraz hodis 6tku? nejak vacsia lebo zatial si ju nehodil?
hadzes kockou, prob. ze padne nejake cislo je 1/6, hadzes nou 100x, padlo ti uz vsetko mozne aj cheesburger na hlavu, ale 6tka este nie, stale si v domceku..ostatni uz dopili a idu na party..ty hadzes 101x, aka je pravdepodobnost, ze teraz hodis 6tku? nejak vacsia lebo zatial si ju nehodil?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ale nie, obcas som hlupejsi ako sa zdam, ale to je pri mne normalne
- slemo69
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.