mam svoj styl ktory nemenim......na lavej ruke musia byt hodinky (najlepsie co najviac bling bling), na pravej mam retiazku (samozrejme bling bling - chirurgicka ocel postacuje), lavu ruku mi dalej zdobi guemny naramok (momentalne zeleny - uvazujem nad kupou chromu v spreji aby to bolo co najviac bling bling), viac bling bling uz nemam lebo niesom az tak dobry hra......ci je leto alebo zima svoj outfit nemenim cize kratke nohavice a mikina s kapucnou je nutnost....na hlave nemam okrem kapucne nic (v hlave to iste

).......pod mikinou mam kratke triko ad1das (6 pasikov - u nas sa takmer neda zohnat), boty nosim po mojej o 13 rokov mladsej sestre - su fakt coolove (pokusim sa este dnes uploadnut foto - myslim tych topanok)....spodne pradlo nenosim (mam rad volnost), nad pravym obocim mam vytetovane pocket trojky (povodne som chcel stvorky), slnecne okuliare nenosim davam prednost potapacskym - jednak su praktickejsie (strcite ich prakticky do kazdeho vrecka na mikine XXXL) a zakryvaju mi vacsiu cast tvare (ze vraj mam nehorazny tell v nose - pri pocket aces mi z neho vystupia cierne chlpy, pri kingoch su len hnede)....tolko asi k mojmu gearu....... dalsie drobnosti ako mobil trium mars so zvonenim P.I.M.P. od fiftyho snad netreba ani spominat.......