MS v hokeji 2009
MS v hokeji 2009
Myslim,ze vela z nas to bude sledovat,takze zakladam tuto temu.
Na uvod otazka,kedze je to pomerne blizko-chysta sa niekto do Svajciarska,resp.isiel by niekto na pripadne strvrtfinale/semifinale s nasou ucastou?
Som otvoreny aj nejakej friendly tipovacej sutazi,ale nic ma nenapada.
Na uvod otazka,kedze je to pomerne blizko-chysta sa niekto do Svajciarska,resp.isiel by niekto na pripadne strvrtfinale/semifinale s nasou ucastou?
Som otvoreny aj nejakej friendly tipovacej sutazi,ale nic ma nenapada.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: MS v hokeji 2009
Ja len dufam ze to v piatok HUNom poriadne dame, stavil som sa s madarskym kolegon, co gol to pivo
- rebro
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja si myslim ze na uvod dame madarom 5-6 kuskov
- somNula
-rebro,no myslim,ze sa moc neopijes,uvodne zapasy byvaju tazke,ja budem spokojny s hocijakou vyhrou,trebars aj 4:0
-
No, dufam ze nieco zahraju, tie posledne pripravne zapasy hrali podla mna nasi otrasne, ale tak hadam na MS nieco uhraju. Handzus a Bicek by mohli byt dobre posily, Ruzicka je tiez dobre ze sa uzdravil a osobne by som nebol proti keby hral aj Tatar, zdalo sa ze je celkom vo forme.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ja myslim ze mame slusny tim......su to dobri hraci vacsinou svoje muzstva tahali takze ja sa nebojim nejakeho pruseru ako minuly rok.........
......viete si pedstavit keby sme prehrali s madarskom co by narobil slota ?
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Ja budem rad aj ked vyhrame 1:0 - to uplne staci, hlavne aby sme vyhrali lebo potom by sme to mali dost tazke.
V madarsku je vraj 6 hokejovych muzstiev, cize je to pre nich asi obrovsky uspech ze su na MS, budu asi silne motivovany.
Naposledy co som sa stavil s rakuskym kolegom to bolo fajn (tusim 9:1 pred 2oma rokmi).
V madarsku je vraj 6 hokejovych muzstiev, cize je to pre nich asi obrovsky uspech ze su na MS, budu asi silne motivovany.
Naposledy co som sa stavil s rakuskym kolegom to bolo fajn (tusim 9:1 pred 2oma rokmi).
- rebro
- Založený: Dec 2008
DevilMayCry napísal:ja myslim ze mame slusny tim......su to dobri hraci vacsinou svoje muzstva tahali takze ja sa nebojim nejakeho pruseru ako minuly rok.........
http://www.youtube.com/watch?v=gwc2beY2 ... re=related
-
palo1973 napísal:DevilMayCry napísal:ja myslim ze mame slusny tim......su to dobri hraci vacsinou svoje muzstva tahali takze ja sa nebojim nejakeho pruseru ako minuly rok.........
http://www.youtube.com/watch?v=gwc2beY2 ... re=related
looool.....slota je slota
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
mozno sa k nasim hokejistom prihovori sudruh fico a slubi im nejaky 13ty dochodok
- somNula
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.