Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Tak az toto je pravy fail, ani w4x mi neveri
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
lebo je to pseudokamarat
- Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
- ___Mortylen___
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:lebo je to pseudokamarat
Nuž šak aký hráč, taký kamarát.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Kamos, ktory hrava poker na nete ma zavolal na live pokrovy turnaj, tak som zavolal este jedneho kamosa, "amatera", ktory si len obcas zahra poker s kamosmi, cize pojmy ako pot odds, outs mu nic nehovoria. Turnaj sa zacal, kamos, ktory nas tam zavolal vypadol z nas vypadol ako prvy, ja som vypadol v bubble, a kamos "amater" sa dostal az na final table. Hral ultraagresivne asi kazdu tretiu hand co dostal, cize vela trashov, nieco ako prehnany gus hansen styl. S Q8 vo farbe raisol pot, mal jedneho callera. Na flop prislo AK3 pricom kamos mal flush draw. Pot bol nieco ako 10 000, kamos betol 6000 a druhy hrac ho reraisol all in 60 000. Kamos dorovnal, super ukazal AQ, kamosovi dosiel flush. Ked som mu potom vysvetloval ze to bol dost zly call, tak mi ako profesor povedal : " Na percenta mozes hrat na internete toto je zivy poker ! ". Asi mal pravdu, skocil stvrty asi z 200 ludi
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
popoBA napísal:kde sa u nas hrava zivy turnaj s 200 ludmi?
V Hornom Semetesi
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
najlepsie je zmyslenie typu "musel som sa ho opytat ci to naozaj ma" (raisom) a potom doplatenie s tym "no to uz som musel doplatit" A naco si sa potom "pytal" ci to ma ked tak ci tak to doplatis ? Odpoved "gdklsglsdjg"
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
minuly vikend u nas v krcme, priatelska cash game nl 2. po chvilke prichadza jeden chlapik a pyta sa ci si s nami nemoze zahrat. Vravime mu ze jasne a ze hrame len kamaratsky poker o drobne. Ked zisti ze fakt hrame s cipmi za 2 eura, stava sa z neho majster sveta v pokri akeho som este nevidel. Hra super aggro a absolutne nerozumie betsizingu, takze cely stol zacina rybarcit a cakat na jeho pad. Chlapik ma ale celkom dost stastia a vzdy ked vyhra povie nejaku pokrovu mudrost, takze sa s vami o nejake podelim:
"ja hravam poker uz strasne dlho a o velke peniaze"... a vyhral si daco ? "no este nie"
"ja som vedel ze ty nic dobre nemas, vidim to ludom na ociach, maju ich take kalne ked nic nemaju"
"vy dvaja hrate iba vysoke karty tak je jasne ze na flop pridu nizke"
hravas na nete ? "jasne, a dobre mi to ide..." a v ktorej herni ? "na fejsbuku"
chlapik dava na flope 67Tr all in s QKofs, na rivri pride Q - vyhra partiu a hovori : "Ja hram poker uz dlho a hovorim vam ze poker sa hra na poslednu kartu"
"Ja som este nikdy nevyhral s AA, nehrajte s tym.. ale za to QQ mam strasne rad, s nimi som vyhral vzdy"
este toho zabil viacej, ale uz si to vsetko ani nepamatam.. ale sranda bola ... a samozrejme odisiel bez love
"ja hravam poker uz strasne dlho a o velke peniaze"... a vyhral si daco ? "no este nie"
"ja som vedel ze ty nic dobre nemas, vidim to ludom na ociach, maju ich take kalne ked nic nemaju"
"vy dvaja hrate iba vysoke karty tak je jasne ze na flop pridu nizke"
hravas na nete ? "jasne, a dobre mi to ide..." a v ktorej herni ? "na fejsbuku"
chlapik dava na flope 67Tr all in s QKofs, na rivri pride Q - vyhra partiu a hovori : "Ja hram poker uz dlho a hovorim vam ze poker sa hra na poslednu kartu"
"Ja som este nikdy nevyhral s AA, nehrajte s tym.. ale za to QQ mam strasne rad, s nimi som vyhral vzdy"
este toho zabil viacej, ale uz si to vsetko ani nepamatam.. ale sranda bola ... a samozrejme odisiel bez love
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
S takymi ludmi je radost hrat...oni su studne mudrosti
Edit: Stylistika
Edit: Stylistika
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
z tychto dementov mam okamzity tilt. uplne najviac som nasraty ked si na flipament zabudnem zobrat empetrojku a musim to pocuvat. a aj pri reportoch co sa toho napocuvam...instafacky by som rozdaval.thrashtalk uplne milujem ale za mudrovanie sit out na 2 hodiny
- Za tento príspevok od popoBA poďakovali - 2:
- mmcanny, Pethy-Kriwcz
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.