Podávanie
Počet príspevkov: 29 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Podávanie
caute borci mohli by sme mi plz napisat nejakú úvahu alebo odborný članok ktorý porovnáva poker/stavkovanie + nejaké čísla k tomu? lebo známi ma už ma za debila ked mu tvrdím ze poker je dlhodobo zdaleka ziskovejšia zaležitosť ako podavanie ak su obaja zucasneni Regulari vo svojom obore Došli mi prenho argumenty a ja musim mat svoju pravdu ...on tvrdí že poker/podávanie je pravdepodobnosťou zisku rovnaký:) Verím ze su ludia co sa podavanim zivia ale takisto si myslím ze to je len zlomok poctu ludi co si celkom slusne zarabaju pokrom...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Re: Podávanie
Hmm, o co tu vlastne ide? Aky ma ta diskusia zmysel?
V prvom rade mi nie je zrovna jasne ako pocitat hourly rate pri stavkovani. Taktiez je v pokri mnoho druhov regularov - regular prehravajuci, FPP pro a aj taky crusher a ich zarobky sa brutalne lisia. Porovnate neporovnatelne.
Urcite existuju profici, co sa tym zivia - moj kamarat je jeden z nich, ale je dost tajnostkar . To, ze je viacej profesionalnych pokrovych hracov - tomu bezvyhradne verim . Keby bol World Series of Sports Betting a vyhral to nejaky Moneymaker, tak by to mozno bolo ale inak ..
V prvom rade mi nie je zrovna jasne ako pocitat hourly rate pri stavkovani. Taktiez je v pokri mnoho druhov regularov - regular prehravajuci, FPP pro a aj taky crusher a ich zarobky sa brutalne lisia. Porovnate neporovnatelne.
Urcite existuju profici, co sa tym zivia - moj kamarat je jeden z nich, ale je dost tajnostkar . To, ze je viacej profesionalnych pokrovych hracov - tomu bezvyhradne verim . Keby bol World Series of Sports Betting a vyhral to nejaky Moneymaker, tak by to mozno bolo ale inak ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Samozrejme diskusia nema vyznam ziadny len viem ze raz som cital v tých starých blogoch nejake porovnanie stavkovania/pokru + nejaké čisla ale neviem to najist Proste podla mojho nazoru je podavanie zdaleka menej ziskove ako poker a snazim sa to nejakym sposobom dokazat a preto sa pytam ci naaaahodou niekto necital nejaky clanok ohladom tejto mojej "problematiky"
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
pocul som rozhovori s velkymi stavkarmi z USA co sa tym zivia a hravaju aj poker a svorne tvrdili ze nikto na tom nie je dlhodobo ziskovy, ze sa stane ze boprec ma dobry rok, dva a zarobi majlant a potom povedzme 2-3 roky je v tazkom minuse
neviem ako sa to da vobec porovnat, v podstate ziskovy mozes byt ak dokazes odhadnut odds lepsie nez stavkova kancelaria a v sporte je omnoho viac faktorov ktore vplyvaju na vysledok nez v pokri takze urcite je to tazsie + stavkovky tomu vacsinou venuju viac casu a ludi nez stavkari takze prekonat ich je tazke
viem ze ludia zarabali na kurzovych rozdieloch ked sa dala spravit stavka vo viacerych spolocnostiach na ten isty zapas a ziskat tak peniaze v pripade akehokolvek vysledku - kamarat to robil ale velmi rychlo mu zaviedli limity na stavkovanie alebo zablokovali konta ked zacal vela vyhravat a bolo po biznise
neviem ako sa to da vobec porovnat, v podstate ziskovy mozes byt ak dokazes odhadnut odds lepsie nez stavkova kancelaria a v sporte je omnoho viac faktorov ktore vplyvaju na vysledok nez v pokri takze urcite je to tazsie + stavkovky tomu vacsinou venuju viac casu a ludi nez stavkari takze prekonat ich je tazke
viem ze ludia zarabali na kurzovych rozdieloch ked sa dala spravit stavka vo viacerych spolocnostiach na ten isty zapas a ziskat tak peniaze v pripade akehokolvek vysledku - kamarat to robil ale velmi rychlo mu zaviedli limity na stavkovanie alebo zablokovali konta ked zacal vela vyhravat a bolo po biznise
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-ja som to robil "profesionalne" asi 3-4 mesiace cca v roku 2000,bohuzial nevedel som nic o brm a podobnych veciach,mal som roll okolo 300k a daval som bezne 50k na 2-3 zapasy,najprv som bol pekne v pluse,nakoniec som bol rad ze som si nasiel normalny job,bola to zataz na nervy poriadna...
-podobne ako poker,ak sa tomu chce niekto venovat musi to robit ako fulltime job,napr. v tenise su dolezite veci ako povrch,vzajomna bilancia hracov,ci maju nejake zdrav.problemy a toto vstko treba podrobne sledovat
-podobne ako poker,ak sa tomu chce niekto venovat musi to robit ako fulltime job,napr. v tenise su dolezite veci ako povrch,vzajomna bilancia hracov,ci maju nejake zdrav.problemy a toto vstko treba podrobne sledovat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
myslim, ze raz tu bol odkaz na tento clanok, ale este som ho neprecital
http://www.esazeni.cz/?cat=6
edit : aha a este nieco, volakedy som tiez podaval "sure bets" cez net, ale niektore stavkove znizili bet limity a bolo tam kopec inych nevyhod. Na vyhladavanie tychto zapsov som pouzival www.betbrain.com, myslim ze jedna z naj stranok pre tiperov, teda ak sa za tie roky nieco nezmenilo
http://www.esazeni.cz/?cat=6
edit : aha a este nieco, volakedy som tiez podaval "sure bets" cez net, ale niektore stavkove znizili bet limity a bolo tam kopec inych nevyhod. Na vyhladavanie tychto zapsov som pouzival www.betbrain.com, myslim ze jedna z naj stranok pre tiperov, teda ak sa za tie roky nieco nezmenilo
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
babral som sa s tipovanim 2,5 roka. vykaslal som sa na to len preto ze to maji zacalo ist do pecka, telenike zacala vsetko overovat a postupne sa to prenieslo aj na pobocky. je problem napodavat slusny objem v slusnom kurze. ani sa necudujem, keby stovke dorbych tiperov brali neobedzene vklady aspon polroka-rok, tak nike vyhlasi bankrot.
hourly rate zratanu nemam, vypocitas to lahko - rocny zisk / 365*24 =
ratal som len roi, presne cisla mam doma, postnem ked nezabudnem. ale dlhodobo to rastlo, priemer skoncil cez 8%, poslednych 400 dni 10%. to co spominal yegon je fajn - arbitrage, ale tam som sa nedostal cez 5%, tak som sa na to po polroku vykaslal - klasicky value betting je ziskovejsi. su borci co robia v lokalkach 15-20% ale tych je strasne malo mozno 10-20 na cz/sk scene. v azii spravit 10% je velmi pekne ale zvycajne vsetko plusove je gut.
nesuhlasim s tym ze v tipovani ti ide len 2-3 roky a potom vsetko prehras. ak by nike vydrzalo este nejaky cas, tak skoncim na dochodku. je to ale psychicky narocne, v zlej serii za tyzden pustis 10% BR ako nic a taka zla seria moze trvat aj 2-3 tyzdne aj dlhsie. ale ak dodrziavas normalny BR, max. 1-2% na stavku, nemas obmedzenia a davas VALUE kurzy, tak si to vzdy vyhras naspat aj navyse. viem o com hovorim zazil som cca. 3-4 zle serie pocas tych viac ako 2,5 roka.
hourly rate zratanu nemam, vypocitas to lahko - rocny zisk / 365*24 =
ratal som len roi, presne cisla mam doma, postnem ked nezabudnem. ale dlhodobo to rastlo, priemer skoncil cez 8%, poslednych 400 dni 10%. to co spominal yegon je fajn - arbitrage, ale tam som sa nedostal cez 5%, tak som sa na to po polroku vykaslal - klasicky value betting je ziskovejsi. su borci co robia v lokalkach 15-20% ale tych je strasne malo mozno 10-20 na cz/sk scene. v azii spravit 10% je velmi pekne ale zvycajne vsetko plusove je gut.
nesuhlasim s tym ze v tipovani ti ide len 2-3 roky a potom vsetko prehras. ak by nike vydrzalo este nejaky cas, tak skoncim na dochodku. je to ale psychicky narocne, v zlej serii za tyzden pustis 10% BR ako nic a taka zla seria moze trvat aj 2-3 tyzdne aj dlhsie. ale ak dodrziavas normalny BR, max. 1-2% na stavku, nemas obmedzenia a davas VALUE kurzy, tak si to vzdy vyhras naspat aj navyse. viem o com hovorim zazil som cca. 3-4 zle serie pocas tych viac ako 2,5 roka.
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
rastik napísal:hourly rate zratanu nemam, vypocitas to lahko - rocny zisk / 365*24 =
No tak ale na porovnavanie s pokrom by si tak musel pocitat aj pokrovu hourly rate a tvarit sa, ze stavkovanie i hranie pokru robis 24h denne . Pri stavkovani by sa to malo asi pocitat, kym to napises a zabehnes to podat .
rastik napísal:nesuhlasim s tym ze v tipovani ti ide len 2-3 roky a potom vsetko prehras. ak by nike vydrzalo este nejaky cas, tak skoncim na dochodku. je to ale psychicky narocne, v zlej serii za tyzden pustis 10% BR ako nic a taka zla seria moze trvat aj 2-3 tyzdne aj dlhsie.
No tak toto ma s poker downswingami dost vela spolocneho ako citam . Len tam moze ist 10% BR dole za par minut, aj ked dodrziavas BR managemenet .
-
-JK napisat a zabehnut podat to mozes za 20 korun,ale ked davas 1000 e plus na tiket tak si uz musis nieco prestudovat o danom zapase/zapasoch
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-JK napisat a zabehnut podat to mozes za 20 korun,ale ked davas 1000 e plus na tiket tak si uz musis nieco prestudovat o danom zapase/zapasoch
Taktiez ked hras poker, tak musis nieco prestudovat snad, nie? Pocitas do svojho hourly rate pozrete videa, navstivene coachingy a analyzovane ruky?
Pri betovani studujes na inej urovni ako pri pokri, ale v oboch pripadoch treba aj co-to nastudovat, aby si zarabal .
-
Počet príspevkov: 29 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.