Podávanie

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Podávanie

Odoslaťod Komedia 07 Okt 2009 00:11

caute borci mohli by sme mi plz napisat nejakú úvahu alebo odborný članok ktorý porovnáva poker/stavkovanie + nejaké čísla k tomu? lebo známi ma už ma za debila ked mu tvrdím ze poker je dlhodobo zdaleka ziskovejšia zaležitosť ako podavanie ak su obaja zucasneni Regulari vo svojom obore :D Došli mi prenho argumenty a ja musim mat svoju pravdu ...on tvrdí že poker/podávanie je pravdepodobnosťou zisku rovnaký:) Verím ze su ludia co sa podavanim zivia ale takisto si myslím ze to je len zlomok poctu ludi co si celkom slusne zarabaju pokrom...
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Re: Podávanie

Odoslaťod dzejkej 07 Okt 2009 00:48

Hmm, o co tu vlastne ide? Aky ma ta diskusia zmysel? :-D

V prvom rade mi nie je zrovna jasne ako pocitat hourly rate pri stavkovani. Taktiez je v pokri mnoho druhov regularov - regular prehravajuci, FPP pro a aj taky crusher a ich zarobky sa brutalne lisia. Porovnate neporovnatelne.

Urcite existuju profici, co sa tym zivia - moj kamarat je jeden z nich, ale je dost tajnostkar :-D. To, ze je viacej profesionalnych pokrovych hracov - tomu bezvyhradne verim :). Keby bol World Series of Sports Betting a vyhral to nejaky Moneymaker, tak by to mozno bolo ale inak .. :ROFL:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Komedia 07 Okt 2009 01:04

Samozrejme diskusia nema vyznam ziadny :) len viem ze raz som cital v tých starých blogoch nejake porovnanie stavkovania/pokru + nejaké čisla ale neviem to najist :) Proste podla mojho nazoru je podavanie zdaleka menej ziskove ako poker a snazim sa to nejakym sposobom dokazat a preto sa pytam ci naaaahodou niekto necital nejaky clanok ohladom tejto mojej "problematiky"
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod yegon 07 Okt 2009 06:28

pocul som rozhovori s velkymi stavkarmi z USA co sa tym zivia a hravaju aj poker a svorne tvrdili ze nikto na tom nie je dlhodobo ziskovy, ze sa stane ze boprec ma dobry rok, dva a zarobi majlant a potom povedzme 2-3 roky je v tazkom minuse

neviem ako sa to da vobec porovnat, v podstate ziskovy mozes byt ak dokazes odhadnut odds lepsie nez stavkova kancelaria a v sporte je omnoho viac faktorov ktore vplyvaju na vysledok nez v pokri takze urcite je to tazsie + stavkovky tomu vacsinou venuju viac casu a ludi nez stavkari takze prekonat ich je tazke

viem ze ludia zarabali na kurzovych rozdieloch ked sa dala spravit stavka vo viacerych spolocnostiach na ten isty zapas a ziskat tak peniaze v pripade akehokolvek vysledku - kamarat to robil ale velmi rychlo mu zaviedli limity na stavkovanie alebo zablokovali konta ked zacal vela vyhravat a bolo po biznise
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 07 Okt 2009 08:04

-ja som to robil "profesionalne" asi 3-4 mesiace cca v roku 2000,bohuzial nevedel som nic o brm a podobnych veciach,mal som roll okolo 300k a daval som bezne 50k na 2-3 zapasy,najprv som bol pekne v pluse,nakoniec som bol rad ze som si nasiel normalny job,bola to zataz na nervy poriadna...

-podobne ako poker,ak sa tomu chce niekto venovat musi to robit ako fulltime job,napr. v tenise su dolezite veci ako povrch,vzajomna bilancia hracov,ci maju nejake zdrav.problemy a toto vstko treba podrobne sledovat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod keso26 07 Okt 2009 10:23

myslim, ze raz tu bol odkaz na tento clanok, ale este som ho neprecital :)

http://www.esazeni.cz/?cat=6

edit : aha a este nieco, volakedy som tiez podaval "sure bets" cez net, ale niektore stavkove znizili bet limity a bolo tam kopec inych nevyhod. Na vyhladavanie tychto zapsov som pouzival www.betbrain.com, myslim ze jedna z naj stranok pre tiperov, teda ak sa za tie roky nieco nezmenilo :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod rastik 07 Okt 2009 10:24

babral som sa s tipovanim 2,5 roka. vykaslal som sa na to len preto ze to maji zacalo ist do pecka, telenike zacala vsetko overovat a postupne sa to prenieslo aj na pobocky. je problem napodavat slusny objem v slusnom kurze. ani sa necudujem, keby stovke dorbych tiperov brali neobedzene vklady aspon polroka-rok, tak nike vyhlasi bankrot.

hourly rate zratanu nemam, vypocitas to lahko - rocny zisk / 365*24 =

ratal som len roi, presne cisla mam doma, postnem ked nezabudnem. ale dlhodobo to rastlo, priemer skoncil cez 8%, poslednych 400 dni 10%. to co spominal yegon je fajn - arbitrage, ale tam som sa nedostal cez 5%, tak som sa na to po polroku vykaslal - klasicky value betting je ziskovejsi. su borci co robia v lokalkach 15-20% ale tych je strasne malo mozno 10-20 na cz/sk scene. v azii spravit 10% je velmi pekne ale zvycajne vsetko plusove je gut.

nesuhlasim s tym ze v tipovani ti ide len 2-3 roky a potom vsetko prehras. ak by nike vydrzalo este nejaky cas, tak skoncim na dochodku. je to ale psychicky narocne, v zlej serii za tyzden pustis 10% BR ako nic a taka zla seria moze trvat aj 2-3 tyzdne aj dlhsie. ale ak dodrziavas normalny BR, max. 1-2% na stavku, nemas obmedzenia a davas VALUE kurzy, tak si to vzdy vyhras naspat aj navyse. viem o com hovorim zazil som cca. 3-4 zle serie pocas tych viac ako 2,5 roka.
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Okt 2009 10:31

rastik napísal:hourly rate zratanu nemam, vypocitas to lahko - rocny zisk / 365*24 =

No tak ale na porovnavanie s pokrom by si tak musel pocitat aj pokrovu hourly rate a tvarit sa, ze stavkovanie i hranie pokru robis 24h denne :). Pri stavkovani by sa to malo asi pocitat, kym to napises a zabehnes to podat :-D.

rastik napísal:nesuhlasim s tym ze v tipovani ti ide len 2-3 roky a potom vsetko prehras. ak by nike vydrzalo este nejaky cas, tak skoncim na dochodku. je to ale psychicky narocne, v zlej serii za tyzden pustis 10% BR ako nic a taka zla seria moze trvat aj 2-3 tyzdne aj dlhsie.

No tak toto ma s poker downswingami dost vela spolocneho ako citam :). Len tam moze ist 10% BR dole za par minut, aj ked dodrziavas BR managemenet :crazy: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod palo1973 07 Okt 2009 10:50

-JK napisat a zabehnut podat to mozes za 20 korun,ale ked davas 1000 e plus na tiket tak si uz musis nieco prestudovat o danom zapase/zapasoch
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Okt 2009 11:08

palo1973 napísal:-JK napisat a zabehnut podat to mozes za 20 korun,ale ked davas 1000 e plus na tiket tak si uz musis nieco prestudovat o danom zapase/zapasoch

Taktiez ked hras poker, tak musis nieco prestudovat snad, nie? Pocitas do svojho hourly rate pozrete videa, navstivene coachingy a analyzovane ruky?

Pri betovani studujes na inej urovni ako pri pokri, ale v oboch pripadoch treba aj co-to nastudovat, aby si zarabal :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Ďalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!