PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
yegon
vlade
rafi
trikoza
spax
wizdo
keso26
w444x
Mayday + priatelka
marcoo12snv
Horsey7
Sunwu
scorpiorado
roy016
somNula
bacill_tt
falesh (termin 12-14.06.2009)
vlade
rafi
trikoza
spax
wizdo
keso26
w444x
Mayday + priatelka
marcoo12snv
Horsey7
Sunwu
scorpiorado
roy016
somNula
bacill_tt
falesh (termin 12-14.06.2009)
-
falesh - Príspevky: 59
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
APminer napísal:že by jsi zaskočil na víkend ?
No, zistil som, že škola mi končí za 5 týždňov, neviem čo potom, ale možno prídem domov, takže termín je pre mňa dôležitý
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
bacill_tt napísal:
Ak je prihlasovanie este otvorene tak by som sa pridal...
Plus mam 3-4 volne miesta v aute. Odjazd bratislava-trnava (blizke okolie)
ak by sa dalo tak by som sa zviezol
-
falesh - Príspevky: 59
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
dobre pani, podarilo sa mi skontaktovat s majitelkou, ta vsak nemala po ruke rozpis obsadenosti chaty, hovorila vsak, citujem "pocas zaciatku juna je urcite nieco volne" (spominal som jej zaujem o prve dva vikendy junove). co sa tyka dvoch navrhovanych terminov (5.6. - 7.6. / 12.6. - 14.6. ) tak mne osobne je jedno a vyhovuju mi oba, prisposobim sa vam ostatnim. uvidime este, co mi majitelka povie, ze ktore su vobec volne. dnes vecer s nou volam, tak napisem sem vysledok.
co sa realizacie tyka, tak ja to vidim takto:
1. piatok doobeda odjazd z BA. kto sa chce pridat bud ku mne do auta (zrejme uz len jedno miesto volne, kedze trikoza nejde vlastnym aftom, z coho usudzujem, ze sa privtira do mojho ) alebo do zavesu svojim autom (kedze ja viem, kde to je ), stretavka niekedy tak o 9:00.
2. 12:00 prichod do Martina, obed na Kolibe (maju tam fakt super lacne jedlo), zabavne aktivity do vecera a do rana
3. Sobota - cez den TURISTIKA (naposledy ked som tu trasu siel tak to zabralo asi 9 hodin), vecer rozbijacka do kolien
4. Nedela - regeneracia, poobede odjazd domov
pre ludi, ktori nejdu so mnou a nevedia, kde to je, snad pomoze tato mapka:
co sa realizacie tyka, tak ja to vidim takto:
1. piatok doobeda odjazd z BA. kto sa chce pridat bud ku mne do auta (zrejme uz len jedno miesto volne, kedze trikoza nejde vlastnym aftom, z coho usudzujem, ze sa privtira do mojho ) alebo do zavesu svojim autom (kedze ja viem, kde to je ), stretavka niekedy tak o 9:00.
2. 12:00 prichod do Martina, obed na Kolibe (maju tam fakt super lacne jedlo), zabavne aktivity do vecera a do rana
3. Sobota - cez den TURISTIKA (naposledy ked som tu trasu siel tak to zabralo asi 9 hodin), vecer rozbijacka do kolien
4. Nedela - regeneracia, poobede odjazd domov
pre ludi, ktori nejdu so mnou a nevedia, kde to je, snad pomoze tato mapka:
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
-termin 1,mozno by som isiel ak by ma mohol niekto zaviest v sobotu rano na vlak do Prahy
-termin 2,ak sa nic nezmeni a svokor mi pozicia auto,prisiel by som mozno na 1 noc,mozem zobrat niekoho na trase BR-LM(BB)-MT
-termin 2,ak sa nic nezmeni a svokor mi pozicia auto,prisiel by som mozno na 1 noc,mozem zobrat niekoho na trase BR-LM(BB)-MT
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
3. Sobota - cez den TURISTIKA (naposledy ked som tu trasu siel tak to zabralo asi 9 hodin)
- když to nějak zkrátíš, tak se možná půjdu projít. Ale 9hodin je docela dost. Lol
- když to nějak zkrátíš, tak se možná půjdu projít. Ale 9hodin je docela dost. Lol
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
no ak by sa spravil trebars len vystup k vysielacu, tak by sa to cele dalo dat za take 4 hodky, je tam vsak takych 800m prevysenie. podla mna, ked uz sa tam clovek trepe, tak radsej tou krajsou trasou a potom si uzit pochod po hrebeni a vsetko okolo toho ved to vyriesime podla zaujmu a uvidime, ci nam vobec pocasie bude priat.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
palo1973 napísal:-termin 1,mozno by som isiel ak by ma mohol niekto zaviest v sobotu rano na vlak do Prahy
BR asi nebude Brno
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Mayday napísal:3. Sobota - cez den TURISTIKA - do restiky a naspat
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
spax napísal:3. Sobota - cez den TURISTIKA (naposledy ked som tu trasu siel tak to zabralo asi 9 hodin)
pokud se to zkrati na 9 minut, tak jdu taky
ale asi budu radeji hlidat chatu
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.