Predaj % Na ME Eureka Praha

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Predaj % Na ME Eureka Praha

Odoslaťod TomMolivan 01 Dec 2013 06:05

gigi206 napísal:Ach tu je to hrozne! Neviem o co Vam ide ludia, ale uz sa konecne zobudte :wall: . Co to ma byt? Ak mas zaujem tak kup, ak nie tak nechaj tak nikto ta nenuti. Radsej si piste tie Vase pokrytecke blogy, alaa Novy zaciatok, ze Johny40! Aky novy zaciatok chlapce, ved nevies dodrziat ziadny BRM, lebo ziadny nemas.

Nebuď pussy a neber všetko hneď osobne :)

Staking je investícia ako každá iná a potenciálni stakeri potrebujú vedieť o hráčovi čo najviac - a to by mal chápať najmä ten, čo stakerov hľadá. Mimo toho najčastejšieho problému (t-j- že daný hráč nevie preukázať, že by daný turnaj mal byť schopný porážať) sa nezriedka vyskytujú aj prípady, kedy človek proste zhrabne peniaze a je fuč prípapdne nevyplatí potenciálnu výhru. Preto je dôležitá čo najväčšia transparentnosť.

A čo sa týka "ak chceš tak kúp, ak nie, tak mi tu nevypisuj" prístupu, tak treba povedať, že pokiaľ nejaký (ne)zaújemca vypíše vcelku objektívne nedostatky, pre ktoré si myslí, že tá ponuka je priam neprijateľná... tak by bolo možno lepšie popracovať na tých nedostatkoch než sa ďurdiť, že ti tu niekto odháňa zákazníkov :)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod hegides 01 Dec 2013 12:40

.vsak to mas skoro na bann, ziadas po cudzich ludoch peniaze, nikto ta tu nepozna, nepredstavis sa ani na niekolko pokusov, nepostnes ziadne vysledky (tiez niekolko sanci) a este sa tu ides aj stupidne stazovat lol..
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod gigi206 01 Dec 2013 15:43

Tak predsa sa nasli dvaja investori, predane 15% mimo forum. K dispozicii este 25%. Tak ak ma niekto este zaujem je vitany.
gigi206

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod janobendik 01 Dec 2013 16:08

citam, citam a tak ma to navnadilo, ze som sa rozhodol tiez predat max 30% z Eureky
balik 10% /min./ za 180EUR , ponuka plati do 6.12.2013 18.00 SEC. potom to berie Dedo Mraz
PS. nic postovat nebudem, kto chce nech berie a tu napise kolko berie
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod trgy 01 Dec 2013 17:32

Jano, mozes sem dat dake vysledky z online turnajov, resp. kludne aj live, ze ci mas dake vysledky, aby to neboli vyhodene peniaze :lol2:
trgy

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 21 krát/35 krát

Odoslaťod TomMolivan 02 Dec 2013 00:39

No vidíte... a pre úplnosť tu máme ešte aj ukážkový príklad, kedy človek môže aj poskytnúť všetky svoje výsledky a aj tak je výhodnosť prípadnej kúpy dosť otázna :bebe:
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!