Shanim oficialni pravidla ziveho pokeru
Počet príspevkov: 38 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
hm
to znamena ze v tomto pripade ako bola otazka musi diler este otocit turn kartu, barvy checkne a hutove karty sa foldnu
btw taketo vyuzitie pravidiel ak by som mal napr 5020 chipov mi pride dost neeticke a asi by som dost zazeral na teba barvy
ja by som to na tvojom mieste nechal odohrat ako allin a prevzal zodpovednost za svoj tah miesto toho aby som sa chopil takejto stastnej nahody a silou mocou ju vyzmykal
btw taketo vyuzitie pravidiel ak by som mal napr 5020 chipov mi pride dost neeticke a asi by som dost zazeral na teba barvy
ja by som to na tvojom mieste nechal odohrat ako allin a prevzal zodpovednost za svoj tah miesto toho aby som sa chopil takejto stastnej nahody a silou mocou ju vyzmykal
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: barvman
tiez si myslim ze ma 100% pravdu...
este pridam jednu usmevnu story, borec na final table na buttone, chipleader pred nim hlasi allin, on okamzite tiez hovori allin, nalozi vsteky svoje chipy v kominoch na karty a zatlaci ich do prostriedku stola... ostatny fold...
Dealer hlasi vitaza, kedze borec to svojim pushom nedobrovolne foldol :-D
este pridam jednu usmevnu story, borec na final table na buttone, chipleader pred nim hlasi allin, on okamzite tiez hovori allin, nalozi vsteky svoje chipy v kominoch na karty a zatlaci ich do prostriedku stola... ostatny fold...
Dealer hlasi vitaza, kedze borec to svojim pushom nedobrovolne foldol :-D
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: barvman
taky si myslim, ze to tak je
ten fold je jasny ;-) :-D
chip: NO COMMENT (PS: snad dostanes rozum driv, nez ti da nekto pres hubu)
ten fold je jasny ;-) :-D
chip: NO COMMENT (PS: snad dostanes rozum driv, nez ti da nekto pres hubu)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: hm
Nie, podľa mňa dealer turn neotáča, jednoducho presunie chipy k Barvymu už na flope, pretože druhýhráč otočil svoje karty skôr ako bol showdown = fold. Teda foldol na flope.
Je to hlúpe, ale je to tak.
Inak na tom nevidím nič hrozné, proste Huta spravil chybu a za ňu zaplatil.
Jasné, mohli by sa dohodnúť, že dorovnajú ešte tých 75 chipov, ale nevidím na tom nič zlé, že Barvy sa rozhodol zobrať pot na základe pravidiel.
Jediné čo sa dalo urobiť v tomto prípade, bolo zavolať floora, vysvetliť mu, že nepoznáš pravidlá a nemáš skúsenosti so živou hrou a bolo by na jeho uvážení, či by to uznal ako call, aj napriek tomu, že je to vo väčšine klubov podľa pravidiel fold.
Neznalosť pravidiel podľa mňa neospravedlňuje.
Stretávam sa s tým často a bohužiaľ v SK kluboch zatiaľ dealeri nie sú dostatočne rozhodní a znalí veci, že by toto dokázali automaticky riešiť.
Je to hlúpe, ale je to tak.
Inak na tom nevidím nič hrozné, proste Huta spravil chybu a za ňu zaplatil.
Jasné, mohli by sa dohodnúť, že dorovnajú ešte tých 75 chipov, ale nevidím na tom nič zlé, že Barvy sa rozhodol zobrať pot na základe pravidiel.
Jediné čo sa dalo urobiť v tomto prípade, bolo zavolať floora, vysvetliť mu, že nepoznáš pravidlá a nemáš skúsenosti so živou hrou a bolo by na jeho uvážení, či by to uznal ako call, aj napriek tomu, že je to vo väčšine klubov podľa pravidiel fold.
Neznalosť pravidiel podľa mňa neospravedlňuje.
Stretávam sa s tým často a bohužiaľ v SK kluboch zatiaľ dealeri nie sú dostatočne rozhodní a znalí veci, že by toto dokázali automaticky riešiť.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
allin
tak som si pozrel tie pravidla allin clubu a podla mna to fold nie je, ak ste zostali iba dvaja.
kapitola 15, bod 22.
a trestany by nemal byt ani za to, ze hodil viac zetonov.
vsadzanie a zvysovanie, bod 13
ale zrejme sa to lisi klub od klubu?
kapitola 15, bod 22.
a trestany by nemal byt ani za to, ze hodil viac zetonov.
vsadzanie a zvysovanie, bod 13
ale zrejme sa to lisi klub od klubu?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: Re: Re: barvman
Hehe, tak to je brutal :D:D:D
Rekl bych, ze si borec od te dobry koupil aspon 5 card protectoru :D
Rekl bych, ze si borec od te dobry koupil aspon 5 card protectoru :D
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
ooo
nas velky strazca pravidiel bonzacik barvyman si za 5 euro da aj mozog prevrtat. a slo by to lahko, kedze do vzduchu sa tazko nevrta.
uz od revolucie sa tu objavovalo dost "sikovnych" ludi, ktori sa snazili vytazit z kazdej chybicky v zakonoch vo svoj prospech. to, ze boli pred zakonom cisti este neznamena, ze to neboli moralne hovada ...
vyklad pravidiel podla stenleyho prekladu je presne taky, aky uviedol yegon. fold by to mohol byt len v tom pripade, keby mal klub, v ktorom sa to odohralo ine pravidla. tie ja nepoznam, takze to posudzovat nehodlam, ale na mieste Huta by som si ich zadovazil.
jasne je len to, ze barvyman je podliak . ak aj podla tych pravidiel predmetneho klubu nie, tak moralny urcite.
uz od revolucie sa tu objavovalo dost "sikovnych" ludi, ktori sa snazili vytazit z kazdej chybicky v zakonoch vo svoj prospech. to, ze boli pred zakonom cisti este neznamena, ze to neboli moralne hovada ...
vyklad pravidiel podla stenleyho prekladu je presne taky, aky uviedol yegon. fold by to mohol byt len v tom pripade, keby mal klub, v ktorom sa to odohralo ine pravidla. tie ja nepoznam, takze to posudzovat nehodlam, ale na mieste Huta by som si ich zadovazil.
jasne je len to, ze barvyman je podliak . ak aj podla tych pravidiel predmetneho klubu nie, tak moralny urcite.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
apiku
jaky mas problem? chces sa bit ? cakam ta zajtra rano na moste ponad Hornad :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Počet príspevkov: 38 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.