Těžký život pokrového hráče.
Počet príspevkov: 42 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
...
ta moja mi normalne aj povedala, ci jej nainstalujem poker hernu, ze sa to nauci,, ale to mala asi len chvilkovu slabost.. Ked chodim hrat salovku, tak chodi pozerat na kazdy zapas sama od seba, takze celkovo ak to zhrniem mam super priatelku..
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
re
moja priatelka nie je rada, ze hram poker.
snazim sa hladat nejaku strednu cestu a neprehanat to s hranim pokru...
poker tu bude vzdy, ale ona nemusi...tak si to vazim, lebo mi na nej zalezi...
inak odkedy som vyhral v jednom online turnaji 20 000,-SK tak je to o dost lepsie...
a jedna rada z vlastnej skusenosti: NIKDY NEHRAJ POKER KED PRIDE PRIATELKA K TEBE SPAT...neuzijes si ani poker ani s nou...:(
snazim sa hladat nejaku strednu cestu a neprehanat to s hranim pokru...
poker tu bude vzdy, ale ona nemusi...tak si to vazim, lebo mi na nej zalezi...
inak odkedy som vyhral v jednom online turnaji 20 000,-SK tak je to o dost lepsie...
a jedna rada z vlastnej skusenosti: NIKDY NEHRAJ POKER KED PRIDE PRIATELKA K TEBE SPAT...neuzijes si ani poker ani s nou...:(
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
reakce
víš chlape, jedna z věcí, na kterých je založen vztah, je i tolerance... Netuším, jak moc hraješ poker a jak moc se věnuješ přítelkyni, každopádně vím, že s takhle hloupou slečnou (a ted vůbec nejde o poker), bycho to po týdnu zabalil...
- zodiac
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Těžký život pokrového hráče.
hmm a preco vlastne nemohla u teba spat? :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
no skapem
ako ty si aka svina :D :D
haha ako aj mna dokaze vytocit ked cely den cakam kym pride 8h vsetko si pripravim pohodlne sa ulozim do sedacky a cakam kym zacna turnaj a v tom crn crn "Ahoj zlatko nejdeme von si sadnut akurat mi volala Ivka ci nejdeme s nimi"
To ma dokaze nasrat ked cely den nemam nic na praci a stara sa poflakuje kade tade a ked nieco mam tak otravuje ale zase vyberat si medzi pokrom a dievkou pokial mi ten pokera nevytaca 10 000 denne nie je o com.
haha ako aj mna dokaze vytocit ked cely den cakam kym pride 8h vsetko si pripravim pohodlne sa ulozim do sedacky a cakam kym zacna turnaj a v tom crn crn "Ahoj zlatko nejdeme von si sadnut akurat mi volala Ivka ci nejdeme s nimi"
To ma dokaze nasrat ked cely den nemam nic na praci a stara sa poflakuje kade tade a ked nieco mam tak otravuje ale zase vyberat si medzi pokrom a dievkou pokial mi ten pokera nevytaca 10 000 denne nie je o com.
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: :))
ked chytia obidvaja bad beat :D...
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Re: Re: Re: :))
a potom ze ako vyzera demograficka krivka.............
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 42 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.