Ukažte, jak vypadá vaše "pracovní" místo
Ukažte, jak vypadá vaše "pracovní" místo
Zdravím zase s debilním topicem
Na 2+2 je jeden skvělý topic, který už má snad přes 120 stránek, kde lidi hážou své pracovní stoly nebo-li místo, odkud hrajou poker. Některé jsou opravdu velice pěkné, z jiných se mi chce blít. Jak to máte vy? Pochlubte se
Aby se neřeklo, začnu já. Doufám, že tu aspoň taky něco hodíte, když už jsem si dal tu snahu vytáhnout fotak
Používám klasicky jako hlavni pc nb (ikdyž mám i stolní), ke kterému mám připojené 22'' widescreen benq LCD. Pouzivam to dohromady jako rozsirenou plochu, na notasu mam otevreny email, net, hudbu atp. a vpravo ciste jen hraju.
1. Z dálky
2. Zoom
Na 2+2 je jeden skvělý topic, který už má snad přes 120 stránek, kde lidi hážou své pracovní stoly nebo-li místo, odkud hrajou poker. Některé jsou opravdu velice pěkné, z jiných se mi chce blít. Jak to máte vy? Pochlubte se
Aby se neřeklo, začnu já. Doufám, že tu aspoň taky něco hodíte, když už jsem si dal tu snahu vytáhnout fotak
Používám klasicky jako hlavni pc nb (ikdyž mám i stolní), ke kterému mám připojené 22'' widescreen benq LCD. Pouzivam to dohromady jako rozsirenou plochu, na notasu mam otevreny email, net, hudbu atp. a vpravo ciste jen hraju.
1. Z dálky
2. Zoom
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Re: Ukažte, jak vypadá vaše "pracovní" místo
..ten cajik v cinskom porcelane ma nejake prospesne ucinky na Tvoje dusevne zdravie a napomaha zvladat tilt ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:..ten cajik v cinskom porcelane ma nejake prospesne ucinky na Tvoje dusevne zdravie a napomaha zvladat tilt ?
to je ranny moc aby nemusel odbiehat od sngHU
- Miro
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
keso26 napísal:..ten cajik v cinskom porcelane ma nejake prospesne ucinky na Tvoje dusevne zdravie a napomaha zvladat tilt ?
jsem nemocny a jelikoz mamka sbira porcelan, tak toho doma mame dost, takze po cem sahne prvni, do toho mi nalije. jak necekane, ze je to porcelan.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
hezky
tak ja mam podstatne vetsi bordel
misto cajicku pouzivam
tak ja mam podstatne vetsi bordel
misto cajicku pouzivam
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
keso26 napísal:..ten cajik v cinskom porcelane ma nejake prospesne ucinky na Tvoje dusevne zdravie
Evidentne cajik spaxovi nepomaha!
Pardon, nedalo sa nerypnut .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:keso26 napísal:..ten cajik v cinskom porcelane ma nejake prospesne ucinky na Tvoje dusevne zdravie
Evidentne cajik spaxovi nepomaha!
Pardon, nedalo sa nerypnut .
...skor by som povedal, ze mamka je znacne odvazna, naliat pokrovemu hracovi cajik do cinskeho porcelanu. To mi teda nepride ako "tilt friendly".
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Pepi napísal:... mamka je znacne odvazna ...
asi ma porcelanu hodne a sama to nechce vyhazovat ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Aby sa nepovedalo, dal som z dohladu ponozky co sa tu povaluju Raz ked to upracem odfotim zas...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
AP kde jsi sehnal tu opici, to meli driv v Ps shopu ? je super
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.