uz ma to prestava bavit
tak to mi staci ...ja budem v + a on v -
V podstate mas pravdu. Keby mi niekto na takom flope povie, ze Ma AhTh a ja mam take karty ako ty a kalkulator mi teda ukaze ze som favorit 52:42, tak dam All in aj ja. Mne tu vsak stale ide o to, ze ty si nevedl, ze si favorit ;-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: noc nic
pekne si to znásobil.*THUMBS UP*
Aký mávaš bežný výkyv na účte? Ja som síce za dva mesiace urobil "len" 8 násobok svojho bankrollu čisto hraním MTT turnajov (žiadny cash ani sng), čo je spôsobené mojim skôr konzervatívnejším prístupom k hre. Na druhej strane mi to ale viac vyhovuje vzhľadom k tomu, že výkyvy do mínusu sú v podstate zanedbateľné (ak hrávam turnaje s buyinom 3-10USD robí to cca 30-35USD downswing maximum).
Preto ma zaujíma, o koľko Ti lieta účet do mínusu?
Aký mávaš bežný výkyv na účte? Ja som síce za dva mesiace urobil "len" 8 násobok svojho bankrollu čisto hraním MTT turnajov (žiadny cash ani sng), čo je spôsobené mojim skôr konzervatívnejším prístupom k hre. Na druhej strane mi to ale viac vyhovuje vzhľadom k tomu, že výkyvy do mínusu sú v podstate zanedbateľné (ak hrávam turnaje s buyinom 3-10USD robí to cca 30-35USD downswing maximum).
Preto ma zaujíma, o koľko Ti lieta účet do mínusu?
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: na agresivnych napr. takto
Fakt nerozumiem tvojej strategii:-)...na buttne len callovat s 88???
- hulmazas2
Re: Re: Re: na agresivnych napr. takto
Hovoris ako vestica v TV Noe. Ako mozes mat read na hraca pred flopom...myslim tym, ako mozes vediet, ake ma karty na ruke???
V konecnom dosledku si mal zly read. mal len 33 a ty lepsiu ruku, vyhral by si viac ;-)
V konecnom dosledku si mal zly read. mal len 33 a ty lepsiu ruku, vyhral by si viac ;-)
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: Re: na agresivnych napr. takto
Ved v poriadku, ale 88 je dost dobra karta, aby sio s nou v opzicii mohol raisovat. Lebo to co pises si vlastne vzdal uz predflopom. Cize aj ten call bol v podstate zbytocny. Ked chces par predflopm len callovat, musis mat pred sebou aspon 2-3 limperov, aby si mal dobre odds. Inak sa ti neoplati "len" callovat. Druha moznost je raise...a to si pytalo tu.
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: na agresivnych napr. takto
Inam na rivery dobry call, ak si vychadzal z readu*THUMBS UP*
- hulmazas2
zakliaty ECOOP
..ja asi na ziadny event nepostupim, dnes dve kvalifikacie, v prvej krasny zaciatok, hned prva ruka DU AK vs AT, cely turnaj ok az kym nas nebolo poslednych 6, postupovalo 5. Dvaja shortstack hraci mali uz uz vypadnut, ale vzdy sa nejak zachranili, jeden dokonca AI s 1800 chips pri blinds 500/1000, SB call s 65o, ja call s 42o, ch/ch az po river, shortstack ukazal AK a na stol nikomu nic nedoslo, takze vyhral na A high, blinds sa vysplhali na 750/1500 ja 3,8K idem AI s AJo, dorovnal ma BB s T6s, doslo T a bol som bubblee boy.
Pred chvilou tretia ruka v turnaji, mam A7 na butone, len jeden limper, ja call, BB check, flop 72A rainbow, v pote 100, nebezpecenstvo nehrozi, tak betujem 50, BB call a pf limper z Noveho Zelandu raise 200, ja re-raise 550, BB fold, on AI ja call. Novozelandan si drzi AK, turn Q, river K !!!
Pred chvilou tretia ruka v turnaji, mam A7 na butone, len jeden limper, ja call, BB check, flop 72A rainbow, v pote 100, nebezpecenstvo nehrozi, tak betujem 50, BB call a pf limper z Noveho Zelandu raise 200, ja re-raise 550, BB fold, on AI ja call. Novozelandan si drzi AK, turn Q, river K !!!
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: zakliaty ECOOP
kazdu jednu kvalifikaciu ma niekto uhaluzi, vzdy ked som lepsi, asi ma na tom ECOOP nechcu.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: zakliaty ECOOP
alebo chcú, aby si si vstup zaplatil priamo:-X
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.