uz ma to prestava bavit
Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
a cosi??...ak mas 18 tak si 3-4...4-tak je best rocnik,....stuzkova a spol...3-tiak je oddychovka....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
ja som sa obaval ze si tou skolou nadseny preto ake skvele vedomosti ti dava :) uz som v obraze vsetko je ok
mysak: 18 rokov + 27.000USD = NO PROBLEM :)
mysak: 18 rokov + 27.000USD = NO PROBLEM :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
jn :) je mi 18 :) za par dni ale uz 19 :-D ..ted jsem ve 4ctvrtaku ... tretak byl fakt pohodovej jak rika wizdo ... ale ted ?? strasny :) mno nic zejtra na to jeste kaslu a budu slavit :) mozna ve stredu se tam zajdu podivat :-D
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
mysak ja ti to prajem...a myslim ze teraz ti ten 4-ty rocnik pojde lepsie 27 000 USD je krasa len tak dalej:-)))
a oslav to poriadne;-) ako sa na noveho polmilionara patri8-)
a oslav to poriadne;-) ako sa na noveho polmilionara patri8-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
to 7castle7
chalani o tej selektivnej pamati mi vela vravit nemusite...som totiz psycholog..:-))...takze trosku o tom svoje viem...len aby nam vsetkym bolo jasne - zdravy clovek ma tendenciu zapamat si lepsie podnety a fakty bud pozitivne alebo negativne citovo zafarbene - to znamena ze rovnako by sme si mali pamatat zle bad beaty tak ako aj lucky vyhra s A2 vs AA- a je totalna blbost ak niekto tvrdi ze si skor pamata velke prehry ako vyhry...takze tolko k selektivnej pamati...
yegon vravis ze po 40000 handoch sa moze objektivne posudzovat - ved napriklad ked hrajem turnaj nikdy neodohram 400000 handov a ak ten turnaj vyhrm tak to znamena ze som mohol mat len stastie?- vyhram tak 10 turnajov za sebov stale to nie je 40000 handov - stale mam stastie? lebo statisticky sa neda dokazat objektivita skor ako po nejakych 400tisic pokusoch?
ved ani sociologicke ci psychologicke prieskumy sa nerobia na takych velkych vzorkach a su viac menej presne....vezmime si napriklad take predvolebne preferencie ktore sa ziskavaju z nejakej vzorky ktora sa predsa nesklada z 400000 tisic ludi ale dajme tomu z 1500 a vacsinou stale vysledky viac menej koresponduju s realitou...fakt nepoznam vyskum ktoreho pocet vzorky bol ako vravis 400000 tisic...a predsa mame dost presne vyskumy
yegon vravis ze po 40000 handoch sa moze objektivne posudzovat - ved napriklad ked hrajem turnaj nikdy neodohram 400000 handov a ak ten turnaj vyhrm tak to znamena ze som mohol mat len stastie?- vyhram tak 10 turnajov za sebov stale to nie je 40000 handov - stale mam stastie? lebo statisticky sa neda dokazat objektivita skor ako po nejakych 400tisic pokusoch?
ved ani sociologicke ci psychologicke prieskumy sa nerobia na takych velkych vzorkach a su viac menej presne....vezmime si napriklad take predvolebne preferencie ktore sa ziskavaju z nejakej vzorky ktora sa predsa nesklada z 400000 tisic ludi ale dajme tomu z 1500 a vacsinou stale vysledky viac menej koresponduju s realitou...fakt nepoznam vyskum ktoreho pocet vzorky bol ako vravis 400000 tisic...a predsa mame dost presne vyskumy
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
diky moc :) a vam taky preju vyhrat takovouhle castku protoze je to neskutecnej pocit :)
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
Sory hosi mozno som to niekede prehliadol ale mozes napisat akym sposobom si vyhral ci daky turnaj alebo tak ? A co uprednostnujes MTT SnG alebo CG a najma ake bi/limity? Inak fakt pekny vysledok 8-)
Btw ja mam tiez 18r heh stvrty rocnik a nemyslim ze by bola Stredna Skola tazka, staci sa ucit ked treba tak 5min do tyzdna a v pohode sa da prejst na trojky *JOKINGLY*
mysiak ak sa ti nexce odpovedat na to mozes rovno hodit aj ICQ ;-)
Btw ja mam tiez 18r heh stvrty rocnik a nemyslim ze by bola Stredna Skola tazka, staci sa ucit ked treba tak 5min do tyzdna a v pohode sa da prejst na trojky *JOKINGLY*
mysiak ak sa ti nexce odpovedat na to mozes rovno hodit aj ICQ ;-)
- bedlak
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wizdo
Cau, byl to turnaj Grand Tournament na B**n .. zde na pokerportal je i tema " ticket to Grand Tournament " zkoukni to ..je tam asi 150 prispevku hlavne ze zaverecne casti turnaje ;)
Co uprednostnuju ?? Mno tak nejradsi mam MTT turnaje :) za par drobnych se da vyhrat hodne ale nestava se to kazdy den ...
Souhlasim ale s ostatnimi pokad si chce clovek vydalavat pokrem tak stejne musi hrat CG ..nezabiraji tolik casu a je zde rychlejsi vyhra (ale take prohra ;) )
CG jsem pred vyhrou hraval 0.25/0.5 a 0.5/1 NL a ted po te vyhre jsem zacal hravat 1/2 NL
SnG jsem take hraval a predevsim HU .. vetsinou o 50 USD .. s HU jsem mel vyborne zkusenosti a hraval jsem pouze ty ..Ale pak nastal pro me blby obdobi kdy jsem prohral 70% HU ktere jsem hral proti takovym "rybam" a neuveritelnym zpusobem prohral, ze jsem s SnG a HU nadobro skoncil ...
Mno napsal jsem sem tak nejak vse co si chtel takze kdyby jeste neco tak napis :) klidne i na ICQ 343 566 492 , a tim vyzivam i ostatni aby sem dali sva ICQ..clovek nevi kdy se to muze hodit :)
Co uprednostnuju ?? Mno tak nejradsi mam MTT turnaje :) za par drobnych se da vyhrat hodne ale nestava se to kazdy den ...
Souhlasim ale s ostatnimi pokad si chce clovek vydalavat pokrem tak stejne musi hrat CG ..nezabiraji tolik casu a je zde rychlejsi vyhra (ale take prohra ;) )
CG jsem pred vyhrou hraval 0.25/0.5 a 0.5/1 NL a ted po te vyhre jsem zacal hravat 1/2 NL
SnG jsem take hraval a predevsim HU .. vetsinou o 50 USD .. s HU jsem mel vyborne zkusenosti a hraval jsem pouze ty ..Ale pak nastal pro me blby obdobi kdy jsem prohral 70% HU ktere jsem hral proti takovym "rybam" a neuveritelnym zpusobem prohral, ze jsem s SnG a HU nadobro skoncil ...
Mno napsal jsem sem tak nejak vse co si chtel takze kdyby jeste neco tak napis :) klidne i na ICQ 343 566 492 , a tim vyzivam i ostatni aby sem dali sva ICQ..clovek nevi kdy se to muze hodit :)
- mysak(bon3fish)
prieskumy verejnej mienky
prieskumy verejnej mienky ti daju vysledok, jedna vec je ze sa casto zhoduju s realitou a druha vec je ze ked ti vyjde povedzme na vzorke 1500 ludi ze nejaka strana ma preferencie 30% tak statistickou metodou vies z toho vyratat v akom pasme sa budu pohybovat s urcitou presnostou skutocne vysledky volieb
no a to rozkolisanie je urcene prave velkostou vzorky a pozadovanou presnostou
ak chces vediet vysledok volieb s 90% istotou tak ti vyjde ze strana dosiahne povedezme 20-40%, ak ho chces vediet s 95% istotou tak ti vyjde 5-60%.
takisto ak chces vediet svoje ROI z SNG s 80% pravdepodobnostou ze je spravne tak ti staci odohrat 2000 SNG ak chces vyssiu istotu tak viac.
cim vacsia vzorka tym vyssia pravdepodobnost ze vysledok ku ktoremu si dospel je spravny
btw. ked vyhras turnaj tak ver tomu ze je to cisty luck :) to ani netreba uvazovat o inom, pravdepodobnost vyhry v turnaji je cca 1/pocet hracov pricom je to mierne naklonene jednym alebo druhym smerom podla toho ci si lepsi nez vacsina hracov v startovom poli alebo horsi ale povedzme ak je 100 ucastnikov turnaja a ty si priemerny hrac tak mas sancu na vyhru 1/100 a phil hellmuth ma mozno 5/100 cize aj u neho vyhra v turnaji je
no a to rozkolisanie je urcene prave velkostou vzorky a pozadovanou presnostou
ak chces vediet vysledok volieb s 90% istotou tak ti vyjde ze strana dosiahne povedezme 20-40%, ak ho chces vediet s 95% istotou tak ti vyjde 5-60%.
takisto ak chces vediet svoje ROI z SNG s 80% pravdepodobnostou ze je spravne tak ti staci odohrat 2000 SNG ak chces vyssiu istotu tak viac.
cim vacsia vzorka tym vyssia pravdepodobnost ze vysledok ku ktoremu si dospel je spravny
btw. ked vyhras turnaj tak ver tomu ze je to cisty luck :) to ani netreba uvazovat o inom, pravdepodobnost vyhry v turnaji je cca 1/pocet hracov pricom je to mierne naklonene jednym alebo druhym smerom podla toho ci si lepsi nez vacsina hracov v startovom poli alebo horsi ale povedzme ak je 100 ucastnikov turnaja a ty si priemerny hrac tak mas sancu na vyhru 1/100 a phil hellmuth ma mozno 5/100 cize aj u neho vyhra v turnaji je
-
dokoncenie
tych 5/100 som mozno aj trochu prehnal, cize aj u majstra sveta je vyhra v turnaji skoro cista nahoda
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.