Volby 2010
Re: Volby 2010
SMK nebude mat 5 percent
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
w4444x napísal:LeFuFo napísal:
aj Dzurinda kradol....kazdy kradne
a robili aj riesenia...kazdy robi riesenia
keby som tam bol ja alebo ty kradli by sme a aj robili riesenia, ale NIKDY,
NIKDY BY SOM NEVOLIL DZURINDA`S CREW
preco by kazdy kradol ? Stavil by som cokolvek ze keby tam bol bugar (co sa nikdy koli zakomplexovanosti slovakov nikdy nestane) tan by si v zivote nikdy nic pre seba neukradol
nieco by ale urcite dohodil spriaznenym dusiam a a ti by mu to neskor niekolkonasobne vratili...cold hard CASH
NEVERIM V NEZISTNE CINY, PODSTIVOST A SPRAVODLIVOST....a v politike to je už ČiStÁ UTÓPIA
-
LeFuFo - Príspevky: 20
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Slovenskooooooooooooooooooo, Slovenskooooooooooooooooooooo, hééééja hééééja heja Slovensko
- Za tento príspevok od TuKE poďakovali :
- Drogba151515
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
w4444x napísal:LeFuFo napísal:
aj Dzurinda kradol....kazdy kradne
a robili aj riesenia...kazdy robi riesenia
keby som tam bol ja alebo ty kradli by sme a aj robili riesenia, ale NIKDY,
NIKDY BY SOM NEVOLIL DZURINDA`S CREW
preco by kazdy kradol ? Stavil by som cokolvek ze keby tam bol bugar (co sa nikdy koli zakomplexovanosti slovakov nikdy nestane) tan by si v zivote nikdy nic pre seba neukradol
Csakyho hlavny dovod,preco na sneme SMK odstavili Bugara, bolo jeho napojenie na podnikatelov,ktorym Bugar dohadzoval zakazky.
Preto aj vacsina delegatov odvolala Bugara a zvolila Csakyho.
Staci si pozriet masivnu kampan Mostu a je jasne ze tie peniaze bude treba vracat.
Druha vec je ,ze SMK financuju z madarskeho rozpoctu,ti nepotrebuju podnikatelov
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
popoba napísal:SMK nebude mat 5 percent
S vysledkom volieb som spokojny - jednych zlodejov nahradia druhi zlodeji,ale fantasticka sprava je,ze Madari na juznom Slovesku poslali mimo parlament SMK.
Neskocili na lep sovinistom,co ich chceli zatiahnut pomaly do vojny,ale zvolili kludne spoluzitie bez snah o autonomiu a madarske obcianstvo.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
este stale nie ste vsetci anarchisti? vam to ale trva...skusim o 4 roky
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:este stale nie ste vsetci anarchisti? vam to ale trva...skusim o 4 roky
ludstvo asi este nie je pripravene, posledny pokus moc nevysiel - aspon ja by som si to nerad vyskusal na svojej kozi
http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/4017147.stm
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
To ale nieje moc anarchia z presvedcenia, to je skor taka z nutnosti
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
uvidime, ako drasticky sa otoci situacia v somalsku k lepsiemu, ked si ludia, ktori sa strielaju navzajom pre obzivu a teritorium (ci len tak z pasie?) zvolia svojich zastupcov a daju im do ruk moc, ktoru predtym ziaden z nich nemal. urcite to velmi pomoze, lebo ti ludia, ktori doteraz sa spravali jak hulvati sa zrazu otocia na podpatku a stanu sa z nich altruisticki svatci, akonahle sa im do ruk dostane absolutna moc, presne tak...
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
uvidime ale horsie to asi uz nebude
malicke mnozstvo hulvatov dokaze znicit zivoty velkemu mnozstvu normalnych ludi ked ich nic nedrzi spat. U nas by sa urcite tiez naslo zopar "warlordov" ktori by nam to tu zneprijemnili
malicke mnozstvo hulvatov dokaze znicit zivoty velkemu mnozstvu normalnych ludi ked ich nic nedrzi spat. U nas by sa urcite tiez naslo zopar "warlordov" ktori by nam to tu zneprijemnili
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.