yegon napísal:omg Radicova - tak preafektovanu zenu som este nevidel a to som videl dost americkych filmov a serialov
dufam ze sa nikdy v zivote nedostane do pozicie ze sa bude moct stretnut s nejakymi zahranicnymi predstavitelmi v mene slovenska
fakt jedini politikovia ktori sa mi svojim vystupovanim nezhnusili su Figel a Bugar - posobili na mna dojmom ze su celkom normalni a inteligentni - ale tak neviem co sa udialo v poslednych 3-4 rokoch mozno aj im sa stratili krky ako ficovi a zacali sa viac hadada a ohovarat ostatnych politikov
Omg Radicova presne tak, jej vystupenia su hrozne, jednoducho to do telky nevie...je to ten isty pripad ako onehdy na prezidentku kandidovala p. Vasaryova, dokym neprislo na TV debatu mala aj docela slusne sance, ale ked kazdy videl, ze to jednoducho nevie, tak si to ludia rozmysleli.
Co sa tyka Radicovej, tak si myslim, ze ma aspon svoje zasady a idealy a aj ked jej celkovy prejav tiez neuznavam, tak si myslim, ze tie prve dve veci su v zasade dolezitejsie. Pokial ju co len raz v zivote uvidim, ako porusila nieco na com si dovtedy zakladala, tak velmi rychlo zmenim nazor.
Zaklad je nesudit cloveka len podla jeho prejavu, ale hlavne podla jeho skutkov.