Dalsi Poker TV online
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Dalsi Poker TV online
Reagujem na clanok "Poker v TV do 30.11.2008"
Chcem len podotknut, ze existuje aj http://www.pokerchanneleurope.com/ , takze zase dalsi zdroj, ktory clovek nebude mat vobec cas sledovat .
Chcem len podotknut, ze existuje aj http://www.pokerchanneleurope.com/ , takze zase dalsi zdroj, ktory clovek nebude mat vobec cas sledovat .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Dalsi Poker TV online
lubi sa mi tvoj prichod na toto forum , dobre to tu ozivujes .. tych co tu pravidelne prispievaju spocitas na jednej ruke a tiez sa mi lubi ze si sa rozhodol budovat roll odznova a podla toho co od teba citam vypadas ze nemas prazdnu hlavu a prispevky maju velku informativnu hodnotu aspon pre mna... , dufam ze ta nejaky suxswing neodradi od pokru v najblizsej dobe.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
-ja by som naopak uz odznovu nesiel,keby som skrachoval,alebo musel vybrat,nehral by som dovtedy kym by som nemal aspon na NL 25,resp. 5$ sng,lebo na 1$ su ti vedomosti nanic,a je to hra o nicom,sa cudujem aj vladovi,ze sa dal na taku misiu...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-ja by som naopak uz odznovu nesiel,keby som skrachoval,alebo musel vybrat,nehral by som dovtedy kym by som nemal aspon na NL 25,resp. 5$ sng,lebo na 1$ su ti vedomosti nanic,a je to hra o nicom,sa cudujem aj vladovi,ze sa dal na taku misiu...
no ved ja som ju aj docasne prerusil, fakt tazke to bolo, ked bude viac casu tak si este zahram
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-stary moj viac casu uz mat nebudes .....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Dik za mile slova
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.